Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yine olmadı!

2009 yılından beri 2. Lige çıkmak için büyük çaba harcayan Darıca G.Birliği, bu sene de amacına ulaşamadı. Play-off mücadelesinin ikinci karşılaşmasında sahamızda Çorumspor'a 0-2 yenilerek, finallere çıkma şansını yitirdik.

Yine olmadı!
18 Mayıs 2015 - 18:45

Temsilcimiz Darıca GB'nin ikinci lig hayali yine suya düştü. Senelerce 2. ligin kapısından dönen Darıcamız, bu sene de play-offlardan elendi. 0-0'ın rövanşında sahasında Çorum'u ağırlayan temsilcimiz, Çorum kalesini abluka hakimine almasına rağmen aradığı gole bir türlü ulaşamadı. Şutlarımız çizgiden çıkartıldı, direklerden döndü ancak top ağlarla bir türlü buluşmadı. Çorum'un maçtaki iki atağı gol oldu.

CANINIZ SAĞOLSUN

Herşeye rağmen, bu sene de bizleri bu heyecanı yaşatan futbolcularımıza Darıca halkı olarak teşekkür ediyoruz. 6 senedir hasret kaldığımız 2. lige seneye çıkmayı yeniden hedefleyeceğiz. Bu sene bize sadece heyecan değil, birlik ve beraberliği de getirdi. 

TARAFTARLAR-YÖNETİCİLER-FUTBOLCULAR

Taraftarlarımız ne olursa olsun, takımımızı daima destekledi. Yöneticilerimiz bir an olsun takımımızı yalnız bırakmadı. Futbolcularımız da elinden geleni yaptı. Ancak 2.lig yine olmadı

ALKIŞLAR ŞÜKRÜ BAŞKAN'A

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca GB Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, maçın bitimiyle adeta kahroldu. Senelerdir Darıca'nın en büyük markası olan Darıca GB'ye elinden gelen desteği sağlayan Başkan Karabacak'ın taraftarlarımız ayakta alkışladı.