Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B'de Vural dönemi devam ediyor!

10 yıllık hasrete son vererek bu sene şampiyon olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nde kongre heyecanı yaşandı. Mevcut başkan Mücahid Vural'ın yeniden başkan seçildiği kongrede, Sarı - Yeşilli temsilcimizin 2018-2019 sezonu bütçesi de 11 milyon 885 bin TL oldu.

Darıca G.B'de Vural dönemi devam ediyor!
30 Mayıs 2018 - 14:36
Darıca Gençlerbirliği'nde beklenen oldu ve mevcut başkan Mücahid Vural ile yola devam kararı alındı. Darıca Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen kongrede tek aday olarak seçimlere giren mevcut başkan Mücahid Vural, yeniden başkan seçildi.  Darıca Belediyesi Meclis salonunda, divan başkanlığını Bilal Ulusoy üyeliklerini Kenan İbar ve Özkan Keçeli’nin yaptığı kongrede, yönetim ve raporu ile kulüp bütçesi onaylanarak ibraz edildi. 
 
BU SENE 'FEDA' SENESİ
Tek listeyle yapılan seçimlerin ardından yeniden başkan olan Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural, en son 2007-2008 sezonunda şampiyon olan kulübün o günden bugüne geçen süre zarfında tekrardan 3.Lig'e düşerek uzun bir yıl bu ligde kaldığına dikkat çekti. Başkan Vural açıklamasında;’’ Bu süre zarfında devamlı şampiyonluk hedefleri olan her zaman birinciliği edefleyen kadrolar kurulmuştur. Fakat bunu yakalayamamış, birçok kez play off  karşılaşması oynamıştır. Aradan geçen süre zarfında şampiyonluğa susamış Darıca Gençlerbirliği camiası olarak 2017-2018 sezonuna şampiyonluk sözü vererek başladık. Bu sezon oynadığımız grupta rakiplerimizin güçlü olduğunu, onlarında bu şampiyonluk yarışında olacağını biliyorduk ve nitekim de öyle de oldu. Ligin ilk yarısını bitirdiğimizde hedefimizden uzaktık. Devre arasında çok iyi bir kamp geçirerek ara transfer döneminde yaptığımız nokta transferler ile tekrardan bu yarışın içine girdik. İkinci devrede 14 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet alarak çok kıymetli bir başarı grafiği yakalayarak sezonu şampiyon tamamladık.   Sezon boyunca yağmur çamur demeden, zamanından, işinden, ailesinden fedakârlık ederek hem iç sahada, hem deplasmanlarda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta belediye başkanımıza, kulüp yöneticilerimize ve taraftarımıza çok teşekkür ederim. Bu sene kulüp olarak farklı bir politika izleyeceğiz. Bu seneyi 'Feda' yılı olarak ilan ettik. Tüm Darıca halkı, artık takımını daha da kucaklamalı. Bana bu görevi yeniden layık gören herkese teşekkür ederim‘’ dedi.
 
DARICA G.B BİR MARKADIR
Darıca Gençlerbirliği'ni bir an olsun bile yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaptığı konuşmada   “Darıca çok büyük bir ailedir ve Darıca da yaşamak bir ayrıcalıktır. Sosyal ve sportif anlamda en iyi en güzel organizasyonlara imza atıyoruz. Bu organizasyonların en güzelini Darıca Gençlerbirliğimiz 3. Ligde şampiyon olarak 2. Lige çıkarak vermiştir.  Birlik ve beraberlik olunca başarı da geliyor. Darıca Gençlerbirliği başlı başına bir markadır, artık yeni bir yola çıkıyoruz.  Biz her zaman bu kulübün yanındayız. Bizler yıllardır maddi manevi her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Yeniden başkanlığa seçilen Başkan Mücahid Vural ve ekibine başarılar diliyorum'' dedi.
 
İŞTE YENİ YÖNETİM
Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Mücahit Vural (Başkan), Özcan Dal, Lokman Demirtaş, Ali Güven, Ali Ekmel Bilir, Mehmet Elmas, Hakan Özcan, Metin İnan, Cem Hikmet Çeliker, Yasin Altay, Oktay Akman, Furkan Çakır, Ferhat Gümüştekin, Ahmet Sağlam ve Ali Şen