Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

3'DE 2 YAP, ŞAMPİYONLUĞU KAP!

Haftasonu Erzincanspor24spor’u evinde ağırlayacak olan temsilcimiz Darıca GB, ardından Yeni Orduspor deplasmanına konuk olacak. Son maçta evinde Muğlaspor’u ağırlayacak olan ekibimiz rakiplerinin skorlarına bakmadan bu üç maçın ikisini kazanması durumunda şampiyon olarak 2.’inci lige adını yazdıracak.

3'DE 2 YAP, ŞAMPİYONLUĞU KAP!
17 Nisan 2018 - 09:31
Hafta sonu Anadolu Bağcılar deplasmanında 2-0’lık skordan 3-2 galip gelmeyi başararak liderliğini koruyan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği şampiyonluğa çok yaklaştı.  
Hafta sonu Anadolu Bağcılar deplasmanında oynadığı karşılaşmada 2-0 mağlubiyetten maçı 3-2 kazanan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluğa çok yaklaştı. En yakın rakibinin 3 puan önünde olan temsilcimiz ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk için kenetlendi.  Haftasonu Erzincanspor24spor’u evinde ağırlayacak olan temsilcimiz, ardından Yeni Orduspor deplasmanına konuk olacak.
Son maçta evinde Muğlaspor’u ağırlayacak olan ekibimiz rakiplerinin skorlarına bakmadan bu üç maçın ikisini kazanması durumunda şampiyon olarak 2.’inci lige adını yazdıracak. 
Şampiyonluğa bu kadar yakınken işini rakiplerin skorlarına bırakmak istemeyen temsilcimiz, galibiyet serisine devam ederek ligin son üç maçını da kazanmak istiyor.