Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karaosmanoğlu, Darıca'da esnafı gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Haziran seçimleri öncesinde Darıca’da esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. AK Parti Darıca İlçe SKM programları kapsamında Darıca’ya gelen Karaosmanoğlu’na AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da eşlik etti.

Karaosmanoğlu, Darıca'da esnafı gezdi
03 Haziran 2018 - 15:05

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi 24 Haziran seçimlerine durmak bilmeden çalışıyor. Darıca’da yoğun bir çalışma temposuna giren AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ağırladı. Darıca’da esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Karaosmanoğlu’na AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da eşlik etti.
 

DARICA’DAN DESTEK İSTEDİ

Darıca’da esnaf ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıcalılara AK Parti’ye verdikleri destek için teşekkür ederek “24 Haziran’da çok önemli bir seçime gideceğiz. Türkiye’nin geleceğini oylayacağımız 24 Haziran’da Darıca’nın üzerine düşeni yapacağına inanıyorum. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran’da da Darıca’dan en yüksek oyu alacağımıza inanıyorum. 24 Haziran’da istikrarın sürmesi için güçlü meclis ve güçlü hükümet için elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu.