Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ebediyete uğurlandı

Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdiği kalp ameliyatı sonrası 71 yaşında vefat eden bölgemizin renkli ve sevilen siması, Gebze Şoförler Odası Eski Başkanı ve Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi İsmail Bülbül Demirciler köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Kocaeli genelinden ve İstanbul Şile köylerine kadar civar köylerden gelen yüzlerce kişi, Bülbül’ü son yolculuğuna uğurladı.

Ebediyete uğurlandı
18 Ekim 2018 - 11:14

Gebze Demirciler Eşrafından, Demircilerin Yerlilerinden, Bülbül Ailesi’nin Büyüklerinden, 28 yıl Gebze’de Şoförler Odası Başkanlığı iki dönem Gebze Belediyesi  Meclis Üyeliği yapan Gebze eşrafından, Demirciler 1947 doğumlu olan  olan İsmail Bülbül geçtiğimiz günlerde  iki aort damarına  Prof. Dr. Muhip Kanko tarafından KOÜ Tıp Fakültesi'nde anjiyo işlemi yapılmış ve damarları açılmıştı. Bülbül son olarak dün yine aynı hastanede  yine Prof. Dr. Muhip Kanko tarafından kalp kapakçığı ameliyatına girmişti, ancak yaklaşık 9 saat süren ameliyattın ardından hayatını kaybetti.

HERKES ORADAYDI,

Hayatı boyunca aktif sosyal yaşamından ötürü herkesin sevgisini ve takdirini kazanan İsmail Bülbül’ün 17 Ekim 2018, Çarşamba günü (Dün) doğup büyüdüğü Demirciler köyündeki ikindi vakti gerçekleşen cenaze töreninde kimler yoktu ki…Kocaeli Protokolünün yanı sıra Gebze Protokolü,. Bülbül’ün aile yakınları, arkadaşları ve dostları hepsi köydeydi, bu vesile ile Bülbül son yolculuğuna herkesi oraya toplamış oldu.

Bülbül’ün cenaze namazına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  CHP Kocaeli eski Milletvekilleri Salih Gün ve Doktor Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Kemal Kaya ile yönetim kurulu,  İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Harun Demirkaya, Gebze Belediye Meclis Üyeleri Ergün Kahraman,  Mehmet Başaran, CHP İl Başkanı Avukat Cengiz Sarıbay, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ANAP Eski İlçe Başkanı Nasrettin Bavaş, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Sedat Tatar ile birlikte Serdar Tüze, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Avukat Özgür Alparslan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erat, Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, İşadamı Muzaffer Altıntaş ile oğlu Halit Altıntaş,Bülbül’ün partiden Meclis Üyesi arkadaşları Cihangir Orhan ve Musa Haydaroğlu, CHP milletvekili adayı Dr. İsmail Demir, Gebze Şoförler Odası  Başkanı Necati Kaya , başkan Yardımcısı Naim Gülhan ile odaı yönetimi, Gebze Meclisi’nden eski Meclis Üyesi arkadaşı ve Gebze Balkan Türkleri Eski Dernek Başkanı Basri Efendi, Eski arkadaşları Efraim Taşdemir, İlhami Tezcan ve Emin Saim Gencer, DSP Grubundan eski mesai arkadaşı Bekir Karaosman, Eyüp Abdullahoğlu ve İskender Sönmezyıldız, yakın dostları Oktay Ünal, Kasap Orhan Ünlü, Gebze Kuagörler ve Berberler Eski Başkanı Bülent Evciman, Emekli Albay Hasan Subaşı, Emekli Trafik Başkomiseri Mikdat Başkomiser, Yücel ve Şahin Yılmazel Kardeşler, Gebze Şoförler Odası’nda İsmail  Bülbül’ün başkan olduğu dönemde 26 yıl Oda’da görev alan Eski mesai arkadaşı  Nalan Helvcacı ile Eşi Sedat Helvacı, CHP İl ve ilçelerin kadın kolları başkanları ile yönetimdeki üyeler, Demirciler Halkı’nın yanı sıra, ta Şile köylerine kadar civar köylerden yüzlerce kişi İsmail Bülbül’ü son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

ABİSİ KARDEŞİ VE ÇOCUKLARI EVİN ÖNÜNDE, EŞİ VE KIZI EVDE TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Köye cenaze için akın edenlerin taziyelerini Bülbül’ün evinin önünde tabutun başında  abisi, kardeşi, oğulları ve yeğenleri taziyeleri Kabul ederlerken, Eşi ile kızı da bayanların taziyelerini evin içinde Kabul ettiler.

 

GEBZE BELEDİYESİ OTOBÜS GÖNDERDİ

71 yaşında ani olarak hayata veda eden Gebze Şoförler Odası Eski Başkanı İsmail Bülbül, Remziye Hanım ile evli; Zeynep, Mücahit ve Hilmi Bülbül isminde çocukları vardı. Bülbül çocuklarından 4 torun sahibiydi.  

Köy artık Dilovası ilçesine bağlı olmasına ragmen cenaze hizmeti için Gebze Belediyesi ulaşım ve cenaze hizmeti gönderdi.

Köy camisinde kılınanikindi namazı sonrası Evinin önünde helallik alınmasının ardından, Bülbül’ül cenaze namazı mezarlık yanında kılındı ve daha sonra kendisi için hazırlanan kabristandaki kabrine defnedildi.

İsmail bülbül’ün cenazesi toprağa verilmesinin ardından ve  yapılan son duadan sonra Bülbül Ailesi tekrar taziyeleri kabul ederek katılanlara ikramda bulundular.