Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hikmet Erenkaya il başkanlığına aday mı?

CHP’de beklenen gelişme oldu.

Hikmet Erenkaya il başkanlığına aday mı?
31 Ocak 2020 - 11:46
CHP'de sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar bugün ilçe yöneticileriyle toplantı yaptı. Bu toplantıda İzmit İlçe Örgütü olarak 1 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek il kongresinde Hikmet Erenkaya’yı il başkan adayı olarak destekleme kararı çıktı.
 
YARIN DERİNCE’DE TOPLANTI VAR
Bu gelişmenin akabinde İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar yarın Derince’de ilçe başkanlarıyla toplantıda bir araya gelecek. Hakan Çakar bu toplantıda İzmit İlçe Örgütünün seçimlerde il başkan adayı olarak Hikmet Erenkaya’yı destekleyeceğini ifade edecek ve diğer ilçe başkanlarından destek isteyecek.
 
150 DELEGEYE KAHVALTI
Pazar günü de İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetimi saat 10:30’da bir kahvaltı verecek. Bu kahvaltıya 150 il delegesi katılacak. Hakan Çakar burada İzmit İlçe Örgütünün il başkan adayı olarak Hikmet Erenkaya’yı destekleyeceğini duyuracak.
 
ERENKAYA AÇIKLAYABİLİR
Bu toplantıya Hikmet Erenkaya da katılacak. Hikmet Erenkaya’nın bu toplantıda birinci ağızdan da il başkan adayı olacağını açıklaması bekleniyor. Ancak Erenkaya asıl adaylık açıklamasını önümüzdeki hafta il binasında bir basın toplantısıyla duyuracak. O toplantının tarihi şu an için netleşmiş değil. Pazar gününden sonra bu toplantı tarihinin de netleşmesi bekleniyor.