Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın tuvalet sorunu çözülüyor

Darıca’da özellikle merkezde yaşayan vatandaşlar ve esnafın yıllardır talep ettiği umumi tuvalet sorunu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla çözülüyor. Kale Park içinde yapımına başlanan umumi tuvalet yakında hizmete girecek.

Darıca'nın tuvalet sorunu çözülüyor
02 Şubat 2020 - 14:40

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıcalıların sorunlarına çareler üretmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren vatandaşların taleplerine göre projeler üreten ve sorunlara çözüm getiren Başkan Bıyık, Darıca merkezde yıllardır dile getirilen umumi tuvalet sorununa da neşter vurdu. Darıca merkezde özellikle esnafın ve vatandaşların taleplerini dikkate alan Başkan Muzaffer Bıyık, umumi tuvalet sorununun çözümü için talimat verdi ve çalışmaları başlattı.

 

VATANDAŞIMIZIN TALEPLERİ ÖNCELİĞİMİZ

Her fırsatta mahallelere ziyaretler yapan ve halk buluşmaları da düzenleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bu ziyaret ve toplantılarda notlar alarak vatandaşların sorunlarını dinliyor. Bu doğrultuda da çalışma programı belirleyen Başkan Bıyık, “Vatandaşlarımızın sorunları ve talepleri bizim en önemli önceliğimiz. Vatandaşımıza sizin gündeminiz bizim gündemimiz izmir bayan escort olacak diye söz vermiştik. Darıca Merkezde de vatandaşlarımızın ve esnafımızın bizden umumi tuvalet talebi vardı. Yıllardır dile getirilen bu sorunu çözmek için adım attık ve Kale Park’ın içerisinde umumi tuvalet için çalışma başlattık. En kısa zamanda çalışmalar tamamlanacak ve umumi tuvalet hizmete girecek” diye konuştu.