Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Metin İnan, 3. kez başkan!

Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım İşleri A.Ş’de üçüncü Metin İnan dönemi resmen başladı. İki dönemdir Bayramoğlu’na yaptığı çalışmalarla fark yaratan İnan, tek aday olarak girdiği Genel Kurul Toplantısı’nda bir kez daha başkan seçilerek güven tazeledi.

Metin İnan, 3. kez başkan!
30 Mayıs 2016 - 09:32
İki dönemdir Bayramoğlu’na yaptığı çalışmalarla fark yaratan İnan, tek aday olarak girdiği Genel Kurul Toplantısı’nda bir kez daha başkan seçilerek güven tazeledi. Bayramoğlu İdare Binası’nda gerçekleşen kongreye, mevcut yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bayramoğlu sakinleri yoğun ilgi gösterdiler. 
 
İNAN: BAYRAMOĞLU İÇİN TÜM FEDAKARLIĞI GÖSTERECEĞİZ
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Bayramoğlu Sahil Mahallesi Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, divan heyetinin katip başkanlığını Mustafa Hattatoğlu yaparken, katip üyeliklerini Muhammet Ali Özdağ, Ahmet Hikmet Ayhan ve Esra Türk yaptı. 
Başkanlığa seçildiği günden bu yana ortaya koyduğu projeler ve örnek yönetim şekliyle Bayramoğlu’nda çığır açan Başkan İnan, yeni dönemde de Bayramoğlu için ellerinden gelen tüm fedakarlığı göstereceklerini belirterek, kendisine destek veren tüm delegelere teşekkür etti.