Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlk rakip Maltepe!

Merak ve heyecanla beklenen 3.Lig’de 2016-2017 sezonu fikstürü dün çekildi. Yaptığı transferlerle ses getiren Darıcamız ilk maçını iç sahada Maltepe ile oynayacak. Karşılaşma 3 Eylül’de oynanacak

İlk rakip Maltepe!
27 Temmuz 2016 - 11:33
Darıca Gençlerbirliği yeni sezona Maltepespor maçıyla ‘merhaba’ diyor. 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan sarı-yeşillilerin ilk maçını iç sahada oynayacak olması ‘avantaj’ olarak yorumlanıyor. Maltepe ile son olarak 2013-2014 sezonunda aynı grupta yer alan sarı-yeşilliler kendi sahasında oynadığı ilk maçı 2-0 kazanmış, deplasmandaki mücadeleyi ise 2-1 kaybetmişti. Geçmiş maçlara bakıldığında Maltepe’ye karşı üstünlüğü bulunan Darıca Gençlerbirliği lige galibiyetle başlamayı arzu ediyor. Sarı-Yeşilliler ilk deplasman maçında ise Ankara Adliye ile karşılaşacak.  Liderlerin direkt 2.Lig’e çıkacağı 3. Lig’de Play-Off statüsü geçerliliğini koruyor. Gruplarında 2.,3.,4., ve 5’inci sırayı alan takımlar Play-Off maçları oynayacak. 19 takımlı gruptan 4, 18 takımlı gruplardan ise 3’er takım düşecek. Darıca G.B. 18 takımlı 3.Grup’ta yer alıyor.
 
3 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK 
3.Lig 3 Eylül Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak. İlk yarılar 18 Aralık’ta sona erecek. Yaklaşık bir aylık devre tatilinin ardından ikinci yarılar 15 Ocak’ta başlayacak, sezon 30 Nisan’da noktalanacak. Bu arada Darıca Gençlerbirliği’nin de mücadele vereceği Ziraat Türkiye Kupası’nda 1.tur maçları 7 Eylül Çarşamba günü oynanacak.