Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hakem kurbanı olduk 1-1

Şanlıurfa deplasmanında harika bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Darıca G.B adeta hakem kurbanı oldu. Son dakikada Aziz net bir şekilde ceza sahası içerisinde yere düşürüldü orta hakem penaltı noktasını gösterdi ancak yan hakem pozisyonun ceza sahası dışında olduğunu belirtti. Net bir penaltı verilmedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Hakem kurbanı olduk 1-1
25 Kasım 2018 - 14:10
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı Güneydoğu temsilcisi Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı. 55. dakikada Zeki'nin golüyle 1-0 öne geçen ekibimiz, 90. dakikada Ömer'in golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
 
Sezon başından beri maddi sorunlarla boğuşan ve buna rağmen sahaya koydukları karakterli duruşla tüm Darıcalıların gönüllerinde taht kuran Darıca Gençlerbirliği futbolcuları bir kez daha ne kadar büyük bir yürekleri olduklarını gösterdiler. Darıca G.B'nin aslan yürekli futbolcuları, bugün deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfaspor ile mükemmel bir oyun oynamasına rağmen, uzatma dakikalarında yediği gol ile 1-1 berabere kaldı. Maçın son uzatma dakikasında ise Aziz net bir şekilde ceza sahası içerisinde yere düşürüldü. Orta hakem penaltı noktasını gösterdi ancak yan hakem pozisyonun ceza sahası dışında olduğunu belirtti. Bu pozisyon sonrası Şanlıurfaspor'da Feridun ve Emre Kırmızı kart gördü. Ekibimizde ise Zeki Kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sarı  - Yeşilliler, bu beraberlikle puanını 17'ye yükseltti. 
 
ORTA HAKEM PENALTI DEDİ ANCAK…
Şanlıurfaspor deplasmanından maça iyi başlayan ekibimiz Aytaç ile Tuncay'ın etkili oyunu ile gol aradı. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya ise harika başlayan temsilcimiz, 55. dakikada Zeki Korkmaz ile 1-0 öne geçti. Bünyamin ceza sahasına etkili geldi ve topu Zeki'ye çıkardı. Tecrübeli futbolcu topa sert vurdu ve ekibimizi 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın uzatma dakikalarında yaşanan karambol sonrası top Ömer'in önünde kaldı ve durum 1-1'e geldi. Maçın son saniyelerinde ise Aziz defans arkasına harika sarktı. Ceza sahası içerisinde net düşürüldüğü görülen pozisyon sonrası orta hakem beyaz noktayı gösterdi ancak yan hakem pozisyonun ceza sahası dışında olduğunu belirtti. Net bir penaltısı verilmeyen ekibimiz, bu zor deplasmandan bir puanla döndü.