Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milletvekili Akar, Darıcalılarla buluştu

CHP Darıca ilçe başkanlığı yaptığı program doğrultusunda Darıca'daki 14 mahalle ziyeretleri kapsamında, Emek mahallesi ve 500 Evler sakinleri ile buluştular. CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösali ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri bu ziyarette hazır bulundular.

Milletvekili Akar, Darıcalılarla buluştu
07 Mayıs 2013 - 08:14
 CHP Darıca ilçe başkanlığı yaptığı program doğrultusunda Darıca'daki 14 mahalle ziyeretleri kapsamında, Emek mahallesi ve 500 Evler sakinleri ile buluştular. CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösali veCHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri bu ziyarette hazır bulundular. Mahalleliler genelde sorunlarını dile getirirken, hemen yanı başlarında kurulan hayvan pazarının kendilerine ve çocuklarına ciddi sıkıntılar yaşattığını bu konuyla ilgili bir çok defa belediye ve belediye başkanına sıkıntıları aktarmalarına rağmenher defasında sorunlarının görmezden gelindiğini belirttiler. 500 evlerin yollarının ve parklarının kasıtlı bir şekilde yapılmadığını dile getiren mahalle sakinleri, "bizleri görmezden gelenleri bizlerde görmeyeceğiz" diyerek tepkilerini dile getirdiler
CHP Darıca ilçe başkanı Selman  Kösali, "AKP'nin yanlı ve yanlış tavırlarından halkın bıktığını gittikleri her yerde bu tur sorunların halk tarafından kendilerine iletildiğni söyledi. Kösali "Bu zihniyetin söylediğine güven olmaz, bugün söylediklerini yarın inkar ederler.20 yıldır aynı zihniyet Darıca'yı ne hale getirdiğini sizler gözlemliyorsunuz. 
Darıca'yı adeta dev bir köye çevirdiler, yine aynı zihniyet Emek mahallesinin yanı başında yer alan sanayi kuruluşlarının zehirini,tozunu,pisliğini Darıcalıya solduruyor. Yine Osmangazi mahallesine yaptıkları köprü ortada. Halkın paralarıyla yaptıkları rüzgar tribunu orda en ufak bir kilowat elektirik üretmeden bozuk bir şekilde ortada yazıktır günahtır" diyerek mahalle sakinlerinin CHP'ye güvenmelerini istedi. CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ise Darıca'da yaşanan sıkıntıların AKP tarafından Türkiye'nin her tarafında yaşandığını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye nin en borçlu belediyesinin olduğunu söyledi. 
CHP Darıca İlçe başkanı Selman Kösali, kendilerini konuk ettikleri için bölge halkına da teşekkür etti