Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca SKM ilk toplantısını yaptı

AK Parti Darıca İlçe Seçim Koordinasyon Kurulu(SKM) üyeleri dün ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Denize Sevgi Restaurant'ta düzenlenen kahvaltılı toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın yanı sıra, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca SKM Başkanı Sezai Ata ve ilçe yöneticileri ile SKM yöneticileri de katıldı.

Ak Parti Darıca SKM ilk toplantısını yaptı
26 Ağustos 2013 - 10:34
 AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Kurulu üyeleri, dün ilk toplantılarını gerçekleştirdi. 
İlçe SKM Başkanı Sezai Ata başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda hazırlanan projeler gözden geçirildi. 32 kişinin görev alacağı İlçe SKM'de ilk toplantılarını gerçekleştiren Sezai Ata, parti olarak seçimlere önem verdiklerini her an hazırmış gibi hareket ettiklerini kaydetti. Seçimlere disiplinli bir şekilde hazırlandıklarını ve başarılarının da seçime verdikleri önemden geldiğini söyleyen Ata, ekibinin çok iyi olduğunu belirtti
 
İLK TOPLANTI YAPILDI
SKM olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Sezai Ata, “Seçim çalışmalarımızı çok büyük bir sayı heyetiyle yapacağız. Sorumluluk birimlerimizi oluşturduk ve görevlendirmelerimizi yaptık. Çalışmalarımızda son bilimsel yöntemleri ve son teknolojiyi kullanacağız” dedi. Ata, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde 5’i programlardan, olmak üzere tanıtım ve medyadan, hukuk işlerinden, bilgi işlemden, idari ve mali işlerden ve müşahit eğitimlerinden, kadın ve gençlik kollarından sorumlu 32 kişinin görev yapacağını söyledi.
 
‘DİSİPLİNLİ HAZIRLANACAĞIZ’
Seçim çalışmalarını parti binasının en üst katından yürüteceklerini ifade eden Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim programları kapsamında yapılacak olan çalışmaların günler öncesinden belli olduğunu söyledi. SKM olarak ilk çalışmalarının 27 bin üyenin ziyareti olacağını dile getiren Başkan Bıyık, “Tüm teşkilatlarımızla sandık esaslı çalışma yapacağız. 
Ziyaretimizde temel veri olarak mahalle ve sandık ölçekli bilgiler olacak. Darıca'da hangi mahallede kaç seçmen, kaç sandık olduğu ve aldığımız oy oranlarını göreceğiz” dedi. Üye ziyaretlerinin belediye seçimlere yönelik anket ve aday belirleme çalışması olmadığına vurgu yapan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Adaylık takvimi başlamadığı sürece böyle bir çalışma içerisinde olmayacağız. Teşkilatlar olarak seçimlere disiplin içerisinde hazırlanmaktayız” dedi.
 
SAYISI ÇOĞALACAK
Ziyaretlerde üye olmayanlara üyelik teklifinde de bulunacaklarını söyleyen Bıyık böylelikle üye sayısını çoğaltacaklarını ifade etti. Üye ziyaretlerinde oluşturulacak verilerle politika oluşturacaklarını da belirten Ak Parti'nin Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, bu ziyaretlerin ardından sandık danışma meclisi sürecini başlatacaklarını ifade etti. 
SKM olarak tüm çalışmaları, SKM Programı üzerinden yürüteceklerini ifade eden Başkan Bıyık, 1 Kasım’a geldiklerinde yapılacak olan tüm çalışmaların belirleneceğini kaydetti.