Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çardak; Bizim Darıca ile hiçbir sorunumuz yoktur

Gölcükspor Başkan Hüseyin Çardak, kulüpte son haftalarda yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Çardak, Darıca camiası ile hiç bir sorunlarının olmadığını belirtti.

Çardak; Bizim Darıca ile hiçbir sorunumuz yoktur
14 Şubat 2020 - 10:33
Gölcük Aşıyan Restoran’da yapılan toplantıya yönetim kurulu üyelerinin büyük bölümü de katıldı. Başkan Çardak, toplantıda takımı yarı yolda bırakan Teknik Sorumlu Sadi Tekelioğlu’na tepkiliydi. Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, Sadi Tekelioğlu’nun takımı bırakmasından dolayı çok büyük şok yaşadıklarını belirterek, “Bu ayrılık karşısında söylenecek kelime bulamıyorum. Bir gün önce kendisiyle konuştum, hiçbir sorun yoktu. Sabah haber verdiler, gittiğini öğrendim. Primi bahane etmiş. Oysa kendisiyle prim konusunda anlaşmıştık. Takım Play-Off’a kalırsa 250 bin TL, bir üst lige çıkarsa da 350 bin TL primde karar kılmıştık. Daha sonra maç başı prime döndü. Zaten bizim sezon başında bir uygulamamız vardı. 4 maç kazanamayan bir takımın teknik sorumlusu hangi pirimin hesabını yapıyor” dedi. Başkan Çardak, “Sadi Tekelioğlu’nun ayrılmasından sonra bu takımda forma giymiş, bu camianın içinden gelen genç teknik adamlara takımı emanet etmeyi uygun gördük. Bu konuda da camiamızdan çok büyük baskı vardı. Ömer Faruk Uzuner ve ekibinin de bu şansı iyi kullanıp, başarılı olmalarını çok istiyoruz. Devre arasında Murat Başak’ında takıma katılması için baskı vardı. O dönem teknik ekip istemedi, kriz olmasın diye de fazla üstüne gitmedik. Sonuçta Murat Başak bu kez teknik adam olarak ekibin içinde yer aldı, hayırlısı olsun” dedi. 
 
“DARICA İLE DOSTLUĞUMUZUN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ” 
Başkan Hüseyin Çardak, Darıca GB ile yaşanılan olayların kendilerini çok üzdüğünü belirterek, “Hem sahamızda oynanan maçta çıkan olaylar, hem de Darıca GB Sayın Başkanı Arif Gülen’in açıklamaları eskort kızlar iki camianın arasını açtı. Bu olayların içinde olan 2-3 kişinin yüzünden koskoca camialar birbirine düşman olmamalı. Başkan Gülen’i bu hafta içinde 2-3 kez aradım, telefonu kapalıydı, yurt dışında olduğunu öğrendim. Kendisiyle konuşup, bu sorunları çözmek istiyoruz. Bizim Darıca ile hiçbir sorunumuz yoktur” dedi.