Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca'dan görkemli açılış!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Darıca İlçe Başkanlığı'nın yeni binası, düzenlenen törenle açıldı. İstasyon Caddesi Adnan Menderes Kültür Merkezi yanındaki yeni hizmet binası açılış törenine çok sayıda partili katılırken, açılış töreni görkemle gerçekleşti.

MHP Darıca'dan görkemli açılış!
07 Ocak 2018 - 14:50
MHP Darıca İlçe Teşkilatı'nın yeni binasının açılış törenine, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, MHP Kocaeli İl Başkanvekili Erkan Azeri, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP eski Darıca Belediyesi başkan adayı Arif Gülen, meclis üyeleri, muhtarlar, ve çok sayıda partili katıldı.
MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün burada yaptığı konuşmada ''“Türk Milliyetçileri olarak, ülkemizin dört bir köşesinde, halkımızla kucaklaşarak, ülkemizin gözbebeği partimizi ve fikrimizi iktidar yapmak için, genç ve yeni kadrolarımızla, özverili bir şekilde çalışıyoruz. Bu anlayışla parti binamızı yeniledik ve siz değerli Darıcalı hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Ülke olarak yakın dönemde çok büyük sıkıntılar yaşadık. Bugün bizim yıllardır ifade ettiğimiz çizgiye gelindiğini gördükçe de aziz milletimizin geleceği için umutlanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi kurumsal yapısı içerisinde büyük Türk Milletine kutlu davamızın öğretileriyle hizmet etmeyi Ülkü edinmiş ve inanmış yol arkadaşlarımızla MHP Darıca Teşkilatımızda mücadelemiz ara vermeden devam etmektedir. Bu minvalde teşkilat binamızı Ülküdaşlarımızın da desteği ile Darıca ilçemizin hem ulaşım yönünden daha merkezi, hem de daha kullanışlı yeni adresine taşıdık. Emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ederim ve tüm Ülküdaşlarımı yeni hizmet binamıza davet ediyorum. Türk milleti olarak, Büyük Türkiye Cumhuriyeti idealine ulaşacağımıza inanıyor ve bu yolda, siz değerli hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.