Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Büyükgöz'den Sultan Orhan'a müjde

Sultan Orhan Mahallesi sakinleriyle Halk Meclisi toplantısında bir araya gelen Başkan Büyükgöz, "Sağlık birimlerinin bulunduğu arazinin mülkiyeti hazineden belediyemize geçti. Bu alana bir meydan yapılacak ve meydanın altı yer altı otoparkı olarak kullanılacak şekilde projesi hazırlanmış durumda" dedi.

Başkan Büyükgöz'den Sultan Orhan'a müjde
22 Eylül 2019 - 16:14

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz düzenlediği Mahalle Meclislerinde Gebzeli hemşerileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Sultan Orhan Mahallesinde bulunan Fatma Hanım Parkında gerçekleşen Mahalle Meclisine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Selamet Güner, Yusuf Burkut, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

ESNAF BULUŞMALARI DÜZENLEYECEĞİZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz toplantı öncesi gerçekleştirdiği konuşmasında mahalleye yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden bahsetti. Başkan Büyükgöz, "Bu güne kadar beş mahalle meclisi gerçekleştirdik ve ay sonuna kadar bir kaç mahalle meclisi daha yapacağız.  Her hafta Çarşamba günü düzenlediğimiz Halk Buluşmalarımızda rutin bir şekilde sürecek. Bunun yanı sıra Cuma günleri de Esnaf Buluşmaları yapmayı planlıyoruz.

SAĞLIK BİRİMLERİNİN YERİ MEYDAN OLACAK

İlyas Bey camiinin yanında bulunan sağlık birimlerinin bulunduğu arazinin mülkiyeti hazineden belediyemize geçti. Buraya bir meydan yapılacak ve meydanın altı yer altı otoparkı olarak kullanılacak şekilde projesi hazırlanmış durumda. Karşı tarafta Sağlıklı Yaşam Merkezide tüm birimleri içine alacak şekilde projesi toparlanma sürecinde. Bir sonraki toplantımızda ihale ve yapım süresini sizlerle paylaşacağız" ifadelerine yer verdi. Başkan Büyükgöz hizmetler hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdikten sonra mahalle sakinlerini dinledi öneri, talep ve şikayetlerin aldı.