Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milletvekili Tarhan evine giremiyor!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, ikamet ettiği Darıca Bayramoğlu ada içerisinde her iki sokakda da kazı çalışmaları olduğu için evine giremediğini ve mahsur kaldığını söyledi.

Milletvekili Tarhan evine giremiyor!
17 Ağustos 2015 - 16:23
Genellikle yazlıkçıların kaldığı ve iki bin beş yüz haneden oluşan Darıca Bayramoğlu ada mevkiinde hemen hemen her sokakta başlayan yol kazı çalışmaları nedeniyle burada yaşayan sayfiyeciler sıkıntılı günler yaşıyor.
Adada yaşayanlardan birisi de olan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, bu duruma isyan ederek, AKP’li Darıca Belediyesini suçladı.
Milletvekili  Tahsin Tarhan, ‘’ Yazın yaklaşık olarak 10 bin kişinin yaşadığı Bayramoğlu Ada’da, AKP’li belediye başkanı Şükrü Karabacak, kendilerine buradan oy çıkmadığı için  insanlara zulüm ediyor. Adeta köstebek yuvasına dönen ada içerisindeki cadde ve sokaklar yıllardır onarılmazken, özellikle yaz sezonunun başlamasıyla birlikte başlayan çalışmalar, özel plaja sahip olan ada halkını çileden çıkarmıştır. ‘’ şeklinde konuştu.
Ada da yaşayanların büyük bir çoğunluğunun il dışından gelerek yaz aylarını burada geçirdiğini ve diğer yaşayanların çoğunun da sosyal demokrat olduğunu ifade eden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, bu nedenle Darıca Belediyesi’nin ada sakinlerine ders vermek istediğini belirtti.
Cadde ve sokaklarda yapılan iyileştirme çalışmalarına karşı çıkmadığını da söyleyen Tarhan, ‘’ Yıllardır burada çalışma yapılmadı, bunun sonbaharı ve kışı da var, onca zamandır durdular da neden yaz sezonunun ortasında iş makinalarını buraya sokarak her tarafı mayın tarlasına çevirdiler. Her tarafımız toz toprak içinde. Bir çoğumuzun aracı kazı çalışmaları nedeniyle içerde kaldı, bir çoğumuz ise bu nedenle evlerimize de gidemiyoruz. ‘’ dedi