Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk: "Darıca'nın kötü yönetilmesine dayanamıyorum"

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, Darıca'da bulunan Ardahan Ortageçit Köyü Derneği'ni ziyaret ederek destek istedi. Darıca'nın sorunlarını bildiğini belirten Törk, "Darıca'nın kötü yönetildiğini görünce dayanamıyorum. Darıca böyle yönetilmeyi hak etmiyor" dedi.

 Törk: "Darıca'nın kötü yönetilmesine dayanamıyorum"
22 Ekim 2013 - 11:28
CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, Darıca'da bulunan Ardahan Ortageçit Köyü Derneği'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek üyelerine kendini tanıtan Törk, destek istedi. Dernek üyeleri Törk'ü oldukça sıcak karşıladı.
CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, dernek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 27 Ekim'de gerçekleşecek ön seçim için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Törk, dernek ziyaretlerini de aksatmıyor. Törk, önceki akşam Darıca'da bulunan Ardahan Ortageçit Köyü Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı Adnan Bilgin ve dernek üyeleriyle samimi bir ortamda sohbet etti. Dernek üyelerine kendisini tanıtan Törk, Ortageçitlilerden destek istedi.
 
DARICA KÖTÜ YÖNETİLMEYİ HAK ETMİYOR
Darıca'da doğup büyüdüğünü ve Darıca'nın sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Yakup Törk, "Ben inşaat mühendisiyim. Darıca'da doğup büyüdüm ve yaşadığım şehrin sorunlarını çok iyi biliyorum. Mesleğim gereği sıkıntıları daha iyi görebiliyorum. Darıca'da işlerin kötü gittiğini görünce, Darıca'nın kötü yönetildiğini görünce yerimde duramıyorum. Darıca'nın iyi yönetilmemesine dayanamıyorum. Çünkü Darıca bu kötü yönetimi hak etmeyecek kadar güzel bir ilçe. Darıca yıllardır aynı zihniyet tarafından yönetiliyor. Son iki dönemdir de aynı ekip tarafından idare ediliyor. Darıca'nın hak ettiği yere gelebilmesi adında bu yola çıktım ve sizlerden destek istiyorum" diye konuştu.