Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dr. Çifçi, Darıca'da doğru beslenmenin önemini anlattı

Darıca Belediyesi, düzenlediği kültür programlarıyla vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Bu bağlamda Dr. Mustafa Çiftçi, Darıcalılara 'Mizaca Göre Beslenme' sunumu yaptı.

Dr. Çifçi, Darıca'da doğru beslenmenin önemini anlattı
24 Aralık 2019 - 16:21

Darıca Belediyesi'nin kültür-sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda Darıcalılara dolu dolu bir takvim hazırlayan belediye yetkilileri son olarak Dr. Mustafa Çifçi'yi kent sakinleriyle buluşturdu. Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde 'Mizaca göre beslenme' adlı bir sunum gerçekleştiren Çiftçi, kişinin mizacı ve yapısına göre beslenmenin sağlıklı yaşam için ne derece önem teşkil ettiğinin üzerinde durdu. Darıcalı vatandaşlar sağlık konusunda bu denli önemli açıklamalarda bulunduğu için Çiftçi'ye teşekkür etti.

"BİLİNÇLİ NESİL YETİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR"
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Dr. Çiftçi, "Darıca Belediyesi'nin davetiyle Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde bugün mizaçlar ve beslenme hakkında konuştuk. Beslenme konusunda çok eksiğimiz var, bu konuda acilen her yönüyle ulusal eylem planı hazırlayarak ilkokuldan itibaren beslenme konusunda bilinçli nesiller yetiştirmemiz gerekiyor. Aksi takdirde kronik hastalıkların önlenemeyen yükselişi artarak devam edecek" dedi. Program sonunda Dr. Mustafa Çiftçi'ye günün anısına Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk tarafından gönül birliği kapısı maketi hediye edildi.