Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Destan yazdık! 2-1

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde sahasında İnegölspor'u ağırlayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 1-0 geriye düşmesine rağmen 2. yarıda oynadığı harika futbolla geri döndü ve rakibini 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Destan yazdık! 2-1
26 Eylül 2018 - 17:20
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor ile karşılaşan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği adeta destan yazdı. 15 Temmuz Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ekibimiz Raşit ve Görkem ile net pozisyonlardan yararlanamadı.  23.dakikada İnegölspor kalesinde yaşanan karambolde Kerem ve Aziz'in şutları sonrası kaleci Mustafa topu kontrol etti. 24. dakikada ise İnegölspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Raif kaleci Ahmet'i geçemedi. 44.dakikada Raif'in ortasına iyi yükselen Kemal topu ağlara gönderdi. İnegölspor 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitti.
 
İKİNCİ YARI HARİKAYDIK
İkinci yarının hemen başında Raşit'in attığı ara pas sonrası kaleci ile karşı karşıya kalan Görkem, harika bir vuruşla durumu 1-1'e getirdi. 89.dakikada Okan'ın vuruşunu Ramazan çizgide çıkardı. Bu atağın devamında ise  Servan'ın arapasında Ramazan muhteşem vurdu ve skoru tayin etti: 2-1
Golden sonra büyük coşku yaşayan ekibimiz, bu galibiyetle 4. tura yükseldi. Maçı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural, Darıca Emniyet Müdürü Murat Şeker, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yöneticiler, meclis üyeleri ve taraftarlar takip etti.