Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başbakan sürpriz yapabilir!

Bölgemizin en büyük projelerinden olan ve ülkemizin eski Başbakanlarından merhum Adnan Menderes’in ismi verilen Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim'de açılacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu ise 16 Ekim'de Gebze'ye miting için gelecek. Kulislerde Başbakan Davutoğlu'nun miting öncesi ya da sonrasında Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi'nin açılışını yapabileceği iddia edildi.

Başbakan sürpriz yapabilir!
13 Ekim 2015 - 09:36

Darıca'nın en büyük ihtiyaçlarından birini giderecek ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın en önemli projelerinden biri olan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, bu hafta resmen açılıyor. Resmi açılışını 17 Ekim olarak belirleyen Başkan Karabacak, Darıca halkına büyük bir sürpriz yapabilir. Bilindiği üzere 16 Ekim Cuma günü Gebze'de bir miting verecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, miting öncesi ya da sonrası Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi'nin açılışını yapabilir. 

OLUMLU GÖRÜŞMELER YAPILDI

Ak Parti İl Başkanlığı, bu açılış için bir mini zirve gerçekleştirdi. Olumlu kulisler yapan yetkililer, Başbakan Davutoğlu'nun Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi'nin açılışını yapabileceğini belirtirken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın da kulis çalışmaları içinde olduğu öğrenildi.