Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yangında 2 kişi yaralandı

Darıca Cami Mahallesi’nde bu gece meydana gelen yangında evde bulunan 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu ve ayakta tedavi gördükleri belirtildi.

Yangında 2 kişi yaralandı
12 Mart 2016 - 23:31
Cami Mahallesi, Kaplan Caddesi, Numara:61 adresindeki 2 katlı evde meydana gelen yangında o sırada evde oldukları öğrenilen Leyla Yıldız (40) ve Ahsayıl Yıldız (39), çeşitli yerlerinden yaralanarak 112 Acil Servis Ekiplerince Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Bu gece saat 21.00 sularında meydana gelen yangının hemen sonrasında olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye ekipleri  yaptıkları müdahalenin  ardından  yangını kontrol altına aldılar.

Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında o sırada evde bulunan Leyla ve Ahsayıl Yıldız, çeşitli yerlerinden yaralanarak tedavi için kaldırıldıkları Farabi Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındılar. Leyla ve Ahsayıl Yıldız’ın durumlarının iyi olduğu belirtildi.

İtfaiyenin anında müdahalesi sonrası kısa sürede söndürülen yangının ardından 2 katlı evin bazı bölümleri kullanılamaz hale geldi.