Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ayağından vuruldu, ''hasmım yoktu'' dedi

ÖZEL HABER - Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’nde bu gece meydana gelen olayda 1 kişi ayağından vurularak hastaneye kaldırıldı.

Ayağından vuruldu, ''hasmım yoktu'' dedi
18 Haziran 2018 - 00:27

Darıca Kazım Karabekir Mahallesi, Cömert Sokak’ta bu gece meydana gelen olayda R.Ç (32) isimli bir kişi ayağından vurularak hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, 2 otomobilin süratle mahalleye girdikleri ve Cömert ve Hilal Sokak üzerine geldiklerinde araçtan ateş etmeye başladıkları belirtilirken, o sırada Cömert Sokak üzerinde bulunan R.Ç’nin ayağından vurularak yaralandığı belirtildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan R.Ç’nin ayağına isabet eden kurşunun ayağından girip çıktığı tespit edildi.  R.Ç’nin verdiği ifadede hiç bir hasmının olmadığı ve kimler tarafından neden vurulduğunu anlamadığını söylediği öğrenilirken, sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis olay yerinde yaptığı incelemede Cömert ve Hilal Sokak üzerinde 3 adet kovan bulurken, olayla ilgili soruşturma başlattı.