Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık; Aday olursam yüzde 55-60 oy oranı ile seçimi kazanırız!

Ak Parti Darıca İlçe başkanlığından bu sabah istifasını veren Muzaffer Bıyık, sonrasında düzenlediği basın toplantısında yarın aday adaylığına başvuracağını söyledi.

Bıyık; Aday olursam yüzde 55-60 oy oranı ile seçimi kazanırız!
30 Kasım 2018 - 16:28
Bugün Kocaeli’deki 7 ilçe başkanı ile birlikte istifasını veren Muzaffer Bıyık, “9 yıldır ilçe başkanlığı yapıyorum. 8 seçim geçirdik, başımız hiç öne eğilmedi, başarılı olduk. Belediye başkan aday adaylığı hakkımı kullanıyorum. Adaylık ise nasip kısmet işi” diye konuştu. 
 
DARICA 15 YILDA ÇOK ŞEY KAZANDI 
Adayın kim olduğunun önemli olmadığını ifade eden Bıyık, “Kazanan Darıca olacak” dedi. Mevcut başkan Şükrü Karabacak’ın 15 yılda önemli çalışmalar yaptığına değinen Bıyık, “Darıca’da çok güzel değişim ve gelişim yaşandı. Başarılı bir belediye başkanlığı yapan Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
HEDEF YÜZDE 55-60 OY 
Aday olması durumunda Darıca’da yüzde 55-60 oy oranı ile seçimi kazanacaklarını ileri süren Bıyık, “Teşkilatıma ve Darıca’ya güveniyorum” dedi. Bıyık meclis ekibini de hem teknik hem mahalle hem de bölgesel dengeleri gözeterek oluşturulacağını kaydetti. Toplantıya ilçe yöneticileri ve partililer de katıldı.