Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sarıbay'dan kadın ve gençlere teşekkür plaketi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, 2015-2017 yılları arasında birlikte çalıştıkları İl Disiplin Kurulu üyeleri, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile kahvaltıda bir araya gelerek, çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdiler.

Sarıbay'dan kadın ve gençlere teşekkür plaketi
04 Ocak 2018 - 08:22
CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, 2015-2017 yılları arasında birlikte çalıştığı İl Disiplin Kurulu üyeleri, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarını kahvaltıda ağırladı. Emeklerinden dolayı teşekkür eden Sarıbay, çalışmalarından dolayı da plaket verdi. KYÖD Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltıya İl Yöneticileri Av. Hüseyin Acurman, Av. Bahar Gültekin Candemir ve Bilgi Dehmen de katıldı. 
KİMSENİN KÜSMEYE HAKKI YOK
Katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “2015-2017 yılları arasında sizlerle birlikte çalıştık. Ben bugün sizlerle bir arada olmaktan, iki yıl boyunca sizlerle çalışmaktan mutluluk ve onur duydum. Zaman zaman sizleri kırmış olabilirim ama bu kesinlikle kasıtlı yapılmış bir şey değildir. Şimdiye kadar kimseyi dışlamadım, dışlamamda. Beni bir ağabey olarak görün” dedi. Ülkenin çok zor günlerden geçtiğini dile getiren Sarıbay, “Yeni dönemde ben olsam da olmasam da şunu özellikle belirtmek istiyorum. Bu zor süreçte kimsenin küsmeye, ben yokum demeye hakkı yoktur. Hiç birimizin böyle bir lüksü yok. Hep birlikte Parlamenter sistemi yeniden kurmak için çalışacağız” diye konuştu.
ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM 
Çok çalışılması gerektiğini söyleyen Sarıbay, “Bizler zaten her zaman sokaktayız. Sokaklar bizim. Her eve, her mahalleye girip, insanlara dokunmaya devam edeceğiz. Önce kendi evimizde bu partiye oy vermeyeni ikna edip ardından apartmanımızda, iş yerimizde, mahallemizde çalışma yapacağız, onları ikna edeceğiz “ dedi. Sizlerle birlikte cı tatlı günleri paylaştık diyen Sarıbay, “Benim sizlere hakkım varsa helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin “ ifadelerini kullandı.