Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İyi Parti Darıca ailesi iftarda buluştu

İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı, önceki gün iftar programında buluştu. Partinin yeni ilçe binasında gerçekleşen iftarda konuşan İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, ‘’İyi Parti Darıca İlçe binamızda iftar programı düzenledik. İlçe Yönetimine, İlçe Gençlik Kollarına, üyelerimize ve bize desteğini esirgemeyen güleryüzlü misafirlerimize yoğun ilgileri için teşekkürlerimi sunarım’’ dedi.

İyi Parti Darıca ailesi iftarda buluştu
31 Mayıs 2019 - 10:04
İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı, önceki gün iftar programında buluştu. Partinin yeni ilçe binasının bulunduğu Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi No: 485 Kat: 1 (Adnan Menderes Kültür Merkezi karşısı) adresinde düzenlenen programa İyi Parti Darıca ailesi tam kadro katıldı. 
 
YENİ ADRESTE GERÇEKLEŞTİ
İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız burada yaptığı konuşmada ‘’ Oruç, vefa duygusunun tezahür ettiği en güzel bir ibadet. Oruç, Allah ile kul arasında yapılmış bir ahid. Darıca İyi Parti İlçe binamızda iftar programı düzenledik. Darıca İyi Parti İlçe Yönetimine, İlçe Gençlik Kollarına, üyelerimize ve bize desteğini esirgemeyen güleryüzlü misafirlerimize yoğun ilgileri için teşekkürlerimi sunarım.  Davetimizin her safhasında görev alan, hizmetini esirgemeyen arkadaşlarıma emekleri için minnet ve şükranlarımı sunarım. Birlik ve beraberliğimizin devam ettiği Ramazan ayında, Allah tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları kabul eylesin’’ dedi.