Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li meclis üyelerinden Şen'e ziyaret

CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Şaheser Şen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP'li meclis üyelerinden Şen'e ziyaret
22 Kasım 2019 - 19:08
Gerçekleştirilen ziyarete; CHP Darıca Meclis Üyeleri; Selim Özcan, Göknur Bektaş, Aydın Işık, Şadi Güven, Özkan Sarıtoprak, Ayhan Şen, Mustafa Yılmaz ve Osman Demir katıldı. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e hayırlı olsun dileklerini ileten CHP’li meclis üyeleri Darıca’nın sorunlarını da dile getirdi.
Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, “Yaklaşık on gün önce göreve atandık. Darıca’ya gönüllü olarak geldim. Darıca’yı çok sevdim. Darıca halkı polisi çok seviyor. Hal böyle olunca işimizde ekstra mutlu oluyoruz. Kadın bir ilçe emniyet müdürü olduğum için basın bir hayli ilgi gösterdi. Saha çalışmalarımızda beni gören kadınlar da desteklerini iletiyor. Bu ayrıca güç veriyor. ‘Sen kadınsın yapamazsın’ diyenlere en güzel örnek üst düzey pozisyonlarda kadınlarımızın olması. Kadınlar her işi yapabilir.
TRAFİK SORUNU DİKKATİMİ ÇEKTİ
Buraya geldiğimde ilk olarak dikkatimi İstasyon Caddesi’ndeki trafik çekti. Tabi ki de trafiğin yoğunluğunun okul giriş-çıkış ve mesai saatlerinde daha yoğun olması kaçınılmaz.  Trafik sorunuyla ilgili gerekli adımları ilk olarak attığımızı belirtmek isterim. Trafiğin yoğun olduğu caddelere alternatifler bulunabilir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz ile de bu durum hakkında bir görüşme gerçekleştirdik. Bazı okullarımızın giriş-çıkış saatlerinde yarım saatlik bir oynama yapabiliriz. Bunlara ek olarak set yapımı, durak boyama ve tek yön uygulamasını büyükşehir ve Darıca Belediyesi yetkilileri ile yapacağımız toplantının ardından karar vereceğiz” dedi.