Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öztürk, Darıca GB'yi yalnız bırakmıyor!

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve Darıca GB yöneticisi Mücahid Vural, Antalya’da çalışmalarını sürdüren Sarı - Yeşilli ekibimiz Darıca GB’yi yalnız bırakmadı. Başkan Öztürk, Darıca GB’nin hazırlık maçlarını takip etti.

Öztürk, Darıca GB'yi yalnız bırakmıyor!
08 Ocak 2018 - 08:26
Darıca GB’nin ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampında takımı ziyaret ederek, sarı-yeşilli futbolculara moral veren Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, Antalya kampında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
İkinci yarı sezonuna bomba gibi hazırlandıklarını ifade eden Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, ‘’Antalya kampımız harika geçiyor. Futbolcularımızın hırsı beni çok mutlu etti. Önümüzde bir transfer süreci var. İnce eleyip, sık dokuyoruz. İki tane çok iyi forvet alacağız. Belki bir kanat oyuncusu ve orta sahaya da takviye yapabiliriz. Ancak ilk önceliğimiz forvet transferi. Kaliteli oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Darıca GB Camiasına yakışacak 2 forvet ile takımımıza takviye yapacağız. Her zaman söylüyorum. Bu ligin en iyi takımı biziz. Herşey daha güzel olacak’’ dedi.