Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bizim için futbol artık 3 değil, 1 ihtimal!

Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, futbolun bundan böyle kendisi için üç ihtimalden çıktığını, sadece bir, yani sadece galibiyet ihtimaline döndüğünü söyledi.

Bizim için futbol artık 3 değil, 1 ihtimal!
12 Ekim 2016 - 13:50
Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk sinir küpü… Başkan Öztürk, galibiyet umutlarıyla gidilen Sultanbeyli deplasmanında alınan 3-1’lik yenilgi üzerine teknik heyet ve futbolcuların dikkatlerini çekti. Sarı-Yeşilli ekibin başkanı, “Artık yeter. Bu puan kayıpları bize hiç yakışmıyor” sözleriyle herkesin kendisine çeki düzen vermesini istedi. Teknik heyet ve futbolculara bir hayli kızgın olduğu her halinden belli olan Mustafa Öztürk, puan kayıplarını takıma hiç yakıştıramadığını, hele hele Sultanbeyli karşısında kazanabilecekleri maçtan elleri boş ayrılmanın kabul edilebilir bir yanının olmadığını kaydetti.
Sultanbeyli yenilgisinin son olmasını isteyen Başkan Öztürk,”Bana kimse futbol 3 ihtimalli oyun demesin. Bundan sonra tek ihtimal var o da; galibiyet. Yeter artık, kaybettiğimiz puanlara bakın” sözleriyle sonuçlara olan öfkesini dile getirdi.