Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık ve yönetimi hastalara moral verdi

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’la birlikte Darıca’daki hasta vatandaşlara moral ziyaretinde bulundu.

Bıyık ve yönetimi hastalara moral verdi
09 Ocak 2018 - 08:24
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’la birlikte çeşitli temaslarda bulundu. Gün boyu yoğun bir tempoda ziyaretlerde bulunan Bıyık ve Yaman, hasta yatağında yatan Darıcalıları da ziyaret ederek destek oldular.
HAYIR DUASI ALDILAR
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Milletvekili Cemil Yaman, çeşitli temaslarda bulunduktan ve esnaf ziyareti yaptıktan sonra hastaları da unutmadılar. Evlerinde tedavi görev ve dinlenen hafta vatandaşları ziyaret eden Bıyık ve Yaman, hastaların hal hatırlarını sorarak moral verdiler. Hastalarla yakından ilgilenen Bıyık ve Yaman, sağlık durumlarıyla da yakından ilgilendiler. Hasta vatandaşların sorunlarını dinleye Bıyık ve Yaman, geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Hasta yakınlarının ihtiyaçlarını da soran Bıyık ve Yaman, hayır duası alarak ziyaretlerden ayrıldılar.
ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER
Bıyık ve Yaman, esnaf ve hasta ziyaretlerinin yanı sıra Darıca’da bir dizi incelemelerde de bulunarak çalışmaları yakından takip ettiler. Darıca’da hükümet ve yerel yönetim yatırımlarını inceleyen Bıyık ve Yaman, çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Hafta sonu oldukça yoğun bir tempoda Darıca’da programlara katılan Milletvekili Yaman, İlçe Başkanı Bıyık ve Darıca teşkilatını tebrik etti.