Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eryarsoy'dan 'adaylık' uyarısı!

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, 12 ilçe başkanıyla bir araya geldi. Eryarsoy, “Resmi seçim takvimi açıklanmadı. Kim çıkıp adayım derse yanlış yapar. Hanesine eksi yazılır” diyerek uyardı.

Eryarsoy'dan 'adaylık' uyarısı!
04 Eylül 2018 - 09:58
Seçimlere 6 ay gibi kısa bir süre kala hem ülke siyaseti hem de kent siyaseti hareketlenmeye başladı. Önceki gün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’in ‘Pazartesi itibariyle yerel yönetimler seçimlerine resmi start verilecek’ açıklaması üzerine AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da 12 ilçe başkanıyla bir araya geldi. 
Maide Restoran’da gerçekleşen toplantıya; ilçe başkanları tam kadro katılım gösterdi. Başkan Eryarsoy, belediye başkanlığı hayalini kuran partililere önemli bir uyarıda bulundu. 
 
TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI KONUŞULDU 
Başkanlar bir araya gelerek Mart 2019 seçimleri için yol haritasını oluşturdu. Toplantı hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Genel Merkez’den gelen resmi bir açıklamanın olmadığının altını çizerek, “Sandık bazlı ve üye çalışmalarımızla ilgili gelinen son noktayı konuştuk. Yıl sonuna kadar belirlediğimiz bir üye sayısı var. Onu tamamlama yolundayız. Genel, rutin bir toplantı yaptık. Bütün teşkilat çalışmalarımızın üzerinden geçtik” dedi. 
Aday adaylığı konusuna da değinen Eryarsoy, “İlçe başkanlarımızla birlikte yerel seçim çalışmalarımızın üzerinden geçtik. Her daim seçime hazır bir partiyiz. 25 Haziran sabahından itibaren yerel seçimlere kilitlenmiştik. Genel Merkezimizden resmi bir seçim takvimi bilgilendirilmesi bize yapılmadı. Ortada takvim yokken kimsenin çıkıp, ben adayı ya da aday adayıyım demesi doğru değil. Derse de yanlış yapar. Hanesine eksi yazılır. Önce bir seçim tarihi olmalı” diyerek belediye başkalığına talipli üyeleri uyardı.