Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkkan; Saddam'ın Irak'ı gibi olursunuz

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Darıca Çınaraltı’nda vatandaşlarla bir araya geldi

Türkkan; Saddam'ın Irak'ı gibi olursunuz
03 Haziran 2018 - 14:47

Gündüz programını tamamlayan Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan iftar sonrasında Darıca Çınaraltı’nda İYİ Parti Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya İYİ Parti Kocaeli ikinci sıra adayı Ali Türkşen ile birlikte katıldı. Darıca Çınaraltı’nda büyük bir ilgi ile karşılanan Türkkan ile Türkşen’e vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundular. Türkkan burada yaptığı açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti’nde bugün bir ilk gerçekleşti. Omuzu yıldızlarla kalabalık bir general muhalefet partisi için kem sözler eden Cumhurbaşkanına alkış tuttu. Bu durum Türkiye Cumhuriyeti’nin ayaklar altına alındığının resmidir. Asker siyasete karışmasın diye bu hükemet iktidar oldu. En sonunda Ordu Komutanını bu hükemetin kölesi ettiler. Bunu kim yaparsa yapsın Türkiye Cumhuriyeti’nin dibine dinamit koyuyor demektir. Biz bununda hesabını 25 Haziran’da soracağız” dedi. 

 

ADALETE GÜVEN KALMADI 

Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan  “Bütün hakimlerin önünde düğmesi yoktur. Bunun bir anlamı vardır. Adalet kimsenin karşısında düğme iliklemez, bağımsızdır. Zerrin Güngör hanım Cumhurbaşkanı’nı gördüğü zaman düğmesi olmayan cübbesini eliyle kapatmaya çalışıyor. Adaletin geldiği noktayı düşünüyor musunuz ?Bu millet adalete nasıl güvensin. Türk adaletine güven% 80’lerden  % 7’lere düşmüş. Bu durumda Saddam’ın Irak’ı gibi Bask devleti olursunuz. Bu da Türkiye’de değerler manzumesinin yok edilmesi demektir. Türkiye Titanik gibi batıyor” ifadelerini kullandı. İYİ Parti bir kadın hareketir diyerek görüş belirten Lütfü Türkkan vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri öncesinde İYİ Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener için Darıcalıların desteğini istedi.