Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu sergi sizi büyüleyecek

Darıca’da eğitim veren Barış Ortaokulu Görsel Sanatlar, Teknoloji Tasarım öğrencilerinin eğitim yılı içinde gerçekleştirdikleri çalışmaların ziyaretçilere tanıtılacağı sergi yarın Gebze Center AVM’de kapılarını açacak.

Bu sergi sizi büyüleyecek
05 Mayıs 2016 - 21:12
 Cuma günü ( yarın) saat 14.30’da gerçekleşecek sergi açılışına İlçe kaymakamlarının, ilçe milli eğitim müdürlerinin ve öğrenci velilerinin yanı sıra tüm bölge halkının ve sanatseverlerin davetli olduğunu belirten Barış Ortaokulu müdür yardımcısı Gülşah Tumay öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaları bu sergi ile taçlandıracaklarını ifade ederek öğrencilerimizin çalışmaları büyük bir emeğin sonucu ortaya çıkmıştır. Büyük bir heyecan içindeyiz. Vakit ayırıp gelen konuklarımız hiç pişman olmayacaklar. 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerimizin yağlı boya çalışmaları, Kağıt katlama sanatı eserleri, işlemeler, mozaik ve taş yapıştırma sanatı ile ilgili eserlerini bu sergide konuklarımızın beğenisine sunacağız. Ben öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin emeklerine sağlık diyorum. Çok güzel bir sergi olacak. Velilerimize de katkılarından ötürü müteşekkiriz. Bir milletin sanat yeteneği, güzel sanatlara verdiği değerle ölçülür diyor Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Öğrencilerimize bu eserleri yaparken güzel sanatların önemini hissettirerek yaptıkları eserlerin ne kadar kıymetli olduğunu anlattık. Onlarda becerilerini ortaya koydular. Mutlaka gezilmesi gereken bir sergi. Vakit ayırıp gelebilecek olan herkesi Gebze Center’da sergimize bekliyoruz. “dedi.

Barış Ortaokulu Görsel Sanatlar ve Teknoloji tasarım sergisi 6-7-8 Mayıs tarihlerinde Gebze Center’da açık bulunacak ve ziyaretçilerini bekleyecek