Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Lucescu, Darıca GB'nin hocası Balcıoğlu'nu aradı!

3. Lig 2. Grup’ta 62 puanla lider durumda olan ve ülkemizdeki profesyonel liglerde gösterdiği performansla rekorlar kıran Darıca Gençlerbirliği hedefine adım adım ulaşıyor.  Milli Takımlar Teknik Direktörü Mircea Lucescu da bu başarılardan dolayı Darıca GB Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu’nu aradı.

Lucescu, Darıca GB'nin hocası Balcıoğlu'nu aradı!
09 Nisan 2018 - 18:19
3. Lig 2 Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin genç teknik direktörü Uğur Balcıoğlu, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.  Sözlerine hedeflerini anlatarak başlayan Uğur Balcıoğlu, “Darıca Gençlerbirliği 3.lig seviyesinden çok yukarıda olan bir kulüp. Hedefleri ve hayalleri olan genç bir takım oluşturduk. Şahsi olarak da burada oynattığımız futbol ile iz bırakarak daha üst liglerde çalışmak ve milli takım hocalığına kadar yükselmek istiyorum” dedi. 
 
‘Alt liglerde pek çok sıkıntı yaşıyoruz’
Alt liglerdeki sorunlardan da bahseden Balcıoğlu, “Bu sene bir maç sırasında rakip takımın zaman çalmasından dolayı gergin dakikalar yaşadık. Rakip takım oyuncusunda bir kanama vardı ve forma değiştirmesi gerekiyordu. Orta hakemin bu olayla ilgilenmesi dikkatimi çekmişti. Alt liglerde yaşanan sıkıntılar Türk futbolunun genel sıkıntıları. Maçların yayınlanması, hocaların maaşları, stad zeminleri gibi sorunlar var. Ancak en büyük sorun yetenekli oyuncuların sürekliliğinin sağlanamaması. Günü kurtarmak adına hamleler yapılıyor. Oysa ki Türk futboluna yetenekli oyuncular kazandıracak ligler alt liglerdir. Ayrıca alt liglerdeki futbolcuların askerlik sorununun da çözülmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
‘Lucescu beni aradı!’
Alt liglerdeki yetenekli futbolcular olduğunu belirten 46 yaşındaki teknik adam, “Bizim liglerimizde uzun vadede başarılı olabilecek yetenekli ve potansiyeli olan oyuncular var. Bu oyuncuların hocalarıyla sürekli olarak çalışması gerekiyor. Türkiye’de oyuncu sıkıntısı yaşanmaz, sadece bu oyuncuların değerlendirilmesi gerekiyor. Lucescu ve Tayfur Hoca bizi aradı, fikir alışverişinde bulunduk. Gözleri alt liglerde. Uzun vadede başarılı olacağına inandığım bir proje. Onlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.