Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fırsatı teptik! 1-1

Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü Grup’ta bugün evinde grup lideri Kastamonuspor 1966’yı ağırlayan temsilcimiz Darıca Gençler Birliği maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı, bir puanla yetindi.

Fırsatı teptik! 1-1
10 Nisan 2016 - 19:47
Haftaya 51 puanla beşinci sırada başlayan temsilcimiz play off mücadelesindeki en büyük rakipleri Çorum Belediyespor, Gölcükspor ve 24 Erzincanspor da maçlarında berabere kalınca beşinci sıradaki yerini korudu.
 
GALİBİYETİ KAÇIRDIK
Darıca İlçe Stadı’nda oynanan maça her iki takım taraftarı da büyük ilgi gösterdi. Maçın ilk yarısı 17’nci dakikada Cabir’in kaydettiği golle konuk ekip Kastamonuspor 1966’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Darıca Gençler Birliği, 63’ncü dakikada İbrahim Yılmaz’ın golüyle skora denge getirdi. 
Beraberlik golünden sonra da baskısını sürdüren temsilcimiz arzuladığı galibiyet golüne kavuşamayınca karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.
 
HAFTAYA ÇORUM’LA ÇORUM’DA
Ligin bitimine üç hafta kala birbirinden kritik maçlar oynayacak olan Darıca Gençler Birliği, Kastamonuspor 1966 maçında edindiği 
beraberlikle yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. 
Sarı yeşilliler bu periyotta 8 maç kazandı ancak 10 maçta berabere kaldı. 
Temsilcimiz önümüzdeki hafta deplasmanda kendisiyle aynı puana sahip olan ve altıncı sırada yer alan 
Çorum Belediyespor’a konuk olacak.
DARICA GENÇLER BİRLİĞİ 1 - 1 KASTAMONUSPOR 1966
Stat: Darıca İlçe
Hakemler: Murat Erdoğan, Serdar Soydan, Cevher Ahen
 
DARICA GENÇLER BİRLİĞİ: Gökhan, Ferhat, Selçuk, Uğur, Aykut, Can Morgül (Dk.41 Tuncay), Burak, Sinan, Gökhan (Dk.77 Serhan), İbrahim Yılmaz, Murat Can (Dk.54 Lokman)
 
KASTAMONUSPOR 1966: Hasan, Müslüm, Yusuf, Fatih Selimhan, Faruk, Cabir, Hüseyin, Ceyhun (Dk.90 Aykut), Yaşar, Halil, Salim (Dk.67 Uğur)
 
Goller: Dk.17 Cabir (Kastamonuspor) Dk.63 İbrahim Yılmaz (Darıca Gençler Birliği)