Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

En güzel anneler programı!

Darıca Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi bünyesinde düzenlenen Anneler Günü Programı’nda, engelli vatandaşlarımız annelerini ağırladı.

En güzel anneler programı!
11 Mayıs 2018 - 09:26
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte anneleriyle gönüllerince bir gün geçiren engelli vatandaşları bu güzel günde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta yalnız bırakmadı.
 
Eşi Teslime Karabacak’la birlikte programa katılan Başkan Karabacak, programa katılan herkesle tek tek ilgilenerek sohbet ederken, programda yaptığı kısa selamlama konuşmasında Anneler Günü’nü kutladı.
 
HAKLARINIZ ÖDENMEZ
 
Başkan Karabacak, “bu anlamlı gün vesilesiyle özel kardeşlerimizin anneleri ve kendileri ile bir araya geldik. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren “Önce İnsan” dedik ve her alanda insanımıza değer verdik. Özel vatandaşlarımıza her ortamda destek sağlayan ve yapmış olduğu çalışmalar ile onları hayata hazırlayan DAREN personelimizi kutluyorum. Engelli kardeşlerimizle gece gündüz demeden bir anne şefkatiyle ilgilenen siz değerli annelerimizin hakları ödenmez. Bu vesileyle hepinizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Darıca Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.” diyerek konuşmasını tamamladı. Programda engelli vatandaşlar anneleri için hazırlanan pastayı keserken, Başkan Karabacak ve eşi Teslime Hanım programın sonunda programa katılanlara karanfil dağıtarak Anneler Günü’nü kutladılar.