Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'nin yeni başkanı Şinasi Serdar!

CHP İl Başkanlığı tarafından CHP Darıca İlçe Başkanlığı için meclis üyesi Şinasi Serdar’a liste hazırlama görevi verildi. Serdar'ın yeni yönetimi ile yarın resmi olarak açıklanması bekleniyor.

CHP'nin yeni başkanı Şinasi Serdar!
23 Aralık 2014 - 08:09
 CHP Darıca’da Selman Kösali’nin istifası sonrası boşalan başkanlık koltuğuna CHP Darıca Belediyesi Meclis üyesi Şinasi Serdar oturacak. 
Yarın genel merkezden gelen yazıyla yeni yönetimini belirleyecek olan Serdar’ın, CHP’lileri bir çatı altında toplayacağını, kırgınlık ve küskünlüklere izin vermeyeceğini ve CHP’yi Darıca’da iktidar yapmak için elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti. CHP’li kanaat önderleriyle her kesime hitap edecek bir yönetim kurulu listesi hazırlayacağını da çevredeki dostlarıyla paylaşan Serdar, partilileri halkla daha da entegre etmeyi planlıyor.
 
GENEL MERKEZ 
YARIN AÇIKLAYACAK
CHP Genel Merkezi’nin yarın resmi olarak CHP Darıca İlçe Başkanı olarak göstereceği Şinasi Serdar, ayrıca CHP Darıca Belediyesi Meclis üyesi. 1955 yılında Gürün de doğan, Eğitim hayatını, silahlı kuvvetler akademisinde tamamlayan Serdar, kurmay albay olarak garnizon komutanlığı gibi pek çok görevde bulundu.   Darıcalılar Derneğinde de görev yapan Serdar 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP den meclis üyesi seçildi. Emekli olan Şinasi Serdar, evli ve 2 çocuk babasıdır.