Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Odalardan ortak tepki!

Gebze ve Darıca’da faaliyet gösteren 10 oda başkanı önceki güb Darıca’da bir araya geldi. Oda başkanları her iki ilçedeki askeri alanların TOKİ’ye verilmesi iddiasına ortak tepki gösterdiler.

Odalardan ortak tepki!
05 Mayıs 2015 - 10:40

 

Oda başkanları, Gebze Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejat Kar’ın daveti üzerine Darıca’da bir araya geldi. Toplantıya; GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze Şoförler Odası Başkanı Necati Kaya, Kocaeli Servis Araçları Odası Başkan Vekili Hüsnü Babaç, Gebze Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik, Gebze Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, Gebze Kahveciler Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, Gebze Lokantacılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış, Gebze Bakkallar ve büfeciler Odası Başkanı Secaattin Aydın, Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Sönmez Yıldız, Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu katıldı.

ORTAK TEPKİ GÖSTERDİLER

 

Toplantıda, oda başkanları Gebze ve Darıca’daki askeri alanların TOKİ’yi verilip konut alanı yapılacak olmasına ortak tepki gösterme kararı aldılar. Bu alanların her iki ilçe için de önem arz ettiğini söyleyen oda başkanları, ayrıca siyasilerin meslek odalarına ilgisizliğinden yakındılar.  Başkanlar, askeri alanların Gebze ve Darıca’nın akciğeri konumunda olduğunu ifade ederek, “Buralar yeşil kalsın ve halka açılsın, bina yapılacak birçok yer var” diyerek tepki gösterdiler. Ulaşım konusunda da ortak karar alan başkanlar, Kartal metrosunun da Gebze’ye kadar gelmesini istediler. Toplantının bundan sonra bir odanın sahipliğinde her ay düzenli olarak yapılması kararlaştırıldı.