Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'deki hastalardan sevindiren haberler geliyor

Koronavirüsün Kocaeli’de yaygınlaşması ile birlikte hastaların sayısı hakkında bilgi verilmezken iyileşen hastaların olduğu öğrenildi.

Kocaeli'deki hastalardan sevindiren haberler geliyor
31 Mart 2020 - 12:11
İlimizde 3 hastanede tedavi altına alınan vatandaşlardan yaklaşık 10’unun iyileştiği ve taburcu edildiği öğrenildi. Koronavirüs nedeniyle Kocaeli’de SEKA Devlet, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan hastalardan iyi haberler gelmeye başladı. Koronavirüs nedeniyle hastanelerde tedavi altına alınan vatandaşların iyileşmeye başlaması büyük bir umut oldu. Kocaeli’deki hastanelerde yoğun bakıma alınan ve iyileşerek servise alınan hastaların da olduğu öğrenildi. Koronavirüs nedeniyle Kocaeli’de 3 hastanede tedavi altına alınan hastaların iyileşmeye başladığı ve yaklaşık 10 hastanın da taburcu edildiği haberi hastalar için
büyük umut oldu. Hastanelerde tedavi altına alınan hastalardan yoğun bakımda olup iyileşme gösteren ve servise alınacak kadar düzelen hastaların da olduğu öğrenildi. Yetkililer hastaların iyileşmeye başlamasının diğer hastalar ve sağlık çalışanları için büyük moral olmaya başladığını kaydetti.

Kaynak; Özgür Kocaeli