Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sıralama değil iktidarı istiyorum!

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Tahsin Tarhan, milletvekili olma gibi bir sevdasının olmadığını ifade ederek, “Hedefimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olması ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmasıdır” dedi.

Sıralama değil iktidarı istiyorum!
25 Mart 2015 - 09:58
  CHP Kocaeli milletvekili aday adayı Tahsin Tarhan dün Gebze’de düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup yılmaz, Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar ve Dilovası İlçe Başkanı İrfan Ertürk ile il yönetim kurulu üyeleri Musa Yılmaz, Nuri Kaymakçı, Kerem Aydemir ve İrfan Çilek de katıldı. Konuşmasına, bugüne kadar hep üst düzey yönetimlere talip olduğunu söyleyerek Başlayan CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Tahsin Tarhan,  “Her zaman söylüyorum, Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkenin başbakanı olacak” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adaylığı ile Kocaeli’nin sorunlarını daha da iyi öğrendiğini söyleyen Tarhan, “Kocaeli İstanbul’un arka bahçesi oldu ve kimse sorunlara çözüm bulmak istemiyor. En büyük sorun, çevre, ulaşım, 9 OSB’nin altyapısı yok. Mili gelirde Türkiye ortalamasının üzerindeyiz ama yoksulluk ve işsizlik olarak Türkiye’nin çok üzerindeyiz, bunun tek sorumlusu yerel yönetimlerdir, sanayi ile yoksul mahalleleri birleştirememişler” dedi.