Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dedelerle torunlar bisikletle yarıştı

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Gebze İyililik Festivali kapsamında "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla Bisiklet yarışı Şöleni düzenlendi.

 Dedelerle torunlar bisikletle yarıştı
24 Mart 2015 - 10:03
 
GEDOSK (Gebze Doğa Sporları Kulübü Derneği) üyelerinin öncülüğünde, Darıca Dudayev Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen şölende Darıca Huzurevi sakinlerinin de aralarında bulunduğu yaşlılar torunları ile birlikte bisiklete binerek unutulmaz bir gün yaşadılar.
Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen şölene Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile Darıca Huzurevi Yaşlıları’nın katıldığı etkinlikte konuşan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen böyle güzel bir etkinlikte yer almaktan son derece mutlu olduğunu belirterek; ‘’siz bizim yaşadığımız bu günleri yaşadınız, ama biz sizin yaşadığınız bu günlere gelip gelemeyeceğimizin garantisi yok. Onun için siz bir tecrübesiniz, siz güzelliksiniz siz harikasınız. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’’ Şeklinde konuştu.
Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez de yaşlılara en güzel sevgi ve saygıyı gösteren ülkeler arasında ülkemizin ilk sırada yer aldığını ifade ederek; ‘’sizler bizim gurur kaynağımızsınız ve bizlerin her şeyisiniz.’’ Dedi.
 
 
Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde düzenlenen Bisiklet Yarışı etkinliğine katılan ve destek veren herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından şölene destek veren kuruluşlara ve işadamlarına teşekkür plaketi verildi. Daha sonra deniz kenarında bisiklet yarışı düzenlendi. Huzurevi yaşlıları, GEDOSK (Gebze Doğa Sporları Kulübü Derneği) üyeleri ile miniklerinde katıldığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya katılanlara günün anısına madalyaları verildi.