Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kazanıp, bekleyeceğiz!

3. Lig’de artık sona doğru yaklaşılırken, temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği de ligi en tepede bitirmek için umutlarını kalan 6 müsabakaya çevirmiş durumda. Bugün Orduspor’a konuk olacak olan sarı-yeşilli ekipte parola ‘kazan ve bekle’ olarak belirlendi.

Kazanıp, bekleyeceğiz!
29 Mart 2017 - 10:05
3.Lig 3.Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 29’uncu hafta mücadelesinde bugün ligde kalması mucizelere bağlı olan Orduspor’un konuğu olacak. Lider Afjet Afyonspor’un 8 puan gerisinde bulunan sarı-yeşilli temsilcimiz, kalan 6 maçını da kazanarak liderin takılmasını bekleyecek. Afjet Afyonspor’un Bingöl deplasmanında, Sakaryaspor’un da Diyarbekir deplasmanında sahne alacağı haftada puan farkını indirmek isteyen sarı-yeşilliler, Orduspor karşısında mutlak 3 puan arayacak.
 
DÜDÜK KARAHANÇER’DE
Kümede kalma savaşı veren rakibi karşısında puan kaybına tahammülü olmayan Darıca Gençlerbirliği’nde sakatlığı bulunan Cem Tosun’un yanı sıra, kırmızı kart cezası bulunan Alper Tursun bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. 
Hatırlanacağı üzere temsilcimiz ilk maçı 2-0 kazanmıştı. Ordu 19 Eylül Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Kayseri bölgesi hakemlerinden Nuri Karahançer yönetecek.
 
DOĞANCAN İÇİ DUYGUSAL MAÇ
Darıca Gençlerbirliği’nin ön liberoda oynayan oyuncusu Doğancan Aynacı duygusal bir maça çıkıyor. Devre arasında Orduspor’dan transfer edilen genç futbolcu, memleketinin takımı Orduspor’a karşı mücadele edecek olmanın heyecanını yaşayacak. 
Darıca’ya transfer olarak ilk kez gurbete çıkan ve sarı-yeşilli takımda gösterdiği performansla beğenilen Doğancan’a teknik sorumlu Galip Gündoğdu’nun kaptanlık jestinde bulunması bekleniyor.  Buna göre Doğancan eski takımına karşı kaptan olarak sahaya çıkacak.