Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öztürk ve Höbek'e büyük ilgi

AKP'de sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetimlerine uygulanacak olan temayül yoklaması Ayışığı Derneği'nde yapıldı. Temayülde Darıcalı adaylar Murat Öztürk ve Dr. Hakan Höbek’e de büyük ilgi vardı

 Öztürk ve Höbek'e büyük ilgi
24 Mart 2015 - 09:54
 
AKP'de sivil toplum kuruluşları, sendika ve odalara uygulanacak olan temayül yoklaması Ayışığı Derneği'nde saat 09.00'da başladı. Programda, her ilçeye ait masa kuruldu. STK'lar bağlı olduğu ilçelerin masasına giderek formlarını aldı. Temayül yoklamasında 30'a yakın kabin ve 6 sandık kuruldu. Kabinlerin içinde 73 milletvekili aday adayının isim listesi bulunuyor. İl başkanı Şemsettin Ceyhan, önceki gün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesi olduğundan henüz programa katılamadı. Temayül programı ile ilgili bilgi de veren Uzunoğlu, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kocaeli teşkilatımızda da bayram havası var. 7 Haziran seçimleri için çalışmalarımızı farklı bir şekilde, aday adaylarımızı ilk defa STK'lara sorarak devam ettiriyoruz. Bu Türk siyaseti için çok önemli bir adım. Kocaeli'yi inşa eden STK'ların düşüncelerine önem veriyoruz. Hiçbir derneği şahsen arayıp çağırmadık, oy kullanmak isteyen herkese kapımız açıktır" diye konuştu.
Darıcalı aday adaylarından Murat Öztürk ve Hakan Höbek, sabah erken saatlerde Ayışığı Derneği’ne gelerek STK temsilcileriyle görüştü. Öztürk ve Höbek’e büyük ilgi gösteren STK temsilcileri, her iki isimle de bol bol fotoğraf çektirdi.