Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti tek yumruk!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, seçime 32 gün kala Gebze bölgesinde partisinin milletvekili adayları, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile basın toplantısında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. İl Başkanı Ceyhan, 583 bin oy hedefinin üzerine çıkacaklarını söyledi.

AK Parti tek yumruk!
05 Mayıs 2015 - 10:53

Seçime 32 gün kala Eskihisar’da partisinin  Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı, Yalçın Çoştur ve Gebze ,Darıca, Dilovası, Çayırova ilçe ve belediye başkanlarıyla basın mensuplarının karşısına çıkan Şemsettin Ceyhan, seçim öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Gebze ilçe teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda ilk sözü alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yalçın Çoştur, Heybelerinin dolu olduğunu ve milletin 13 yıldır süren desteğinin artarak devam edeceğini söyledi. Her gün farklı bir ilçede program yaptıklarını ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı ise, sahada olumlu tepkiler aldıklarını, daha güzel yarınlar için çalıştıklarını söyledi.

OKUR: MAHKEME KADIYA MÜLK DEĞİL

Asıl olan kimin değil nasıl hizmet yaptığı olduğunu söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,”Başarı ekip işidir. Cemalettin Kaflı kardeşimiz teşkilatın içinden gelen birisi. Bu görevi layıkı ile yapacak.4 yıl mecliste görev yaptık. Ne zaman ihtiyaç duyulursa göreve hazırım. Her zaman yanınızdayız. Mahkeme kadıya mülk değil. Makamlar gelip geçici.Her zaman el ele kol kolayız”dedi.

CEYHAN:8 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ise, Gebze bölgesinden iki adayın listeye girdiğini belirterek,4 genel seçimden başarı ile çıkacaklarını inandıklarını söyledi. Siyaseti milletle yaptıklarını anlatan Şemsettin Ceyhan, 7 Haziran seçimlerinde Kocaeli”de 583 bin 405 oy hedeflediklerini ve bu hedefin üzerine çıkartacaklarını kaydetti.Ceyhan,”8 milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz.4 seçimdir tahmin yapıyoruz ve tutturuyoruz. Bu liste Kocaeli’nin ihtiyacını cevap verilecek bir liste. ”diye konuştu.

4. DÖNEME DAHA GÜÇLÜ GELİYORUZ

İl başkanı Şemsettin Ceyhan, “Yoğun bir süreç ve gündem geçirdik. Ben Mehmet Ali Okur vekilimize çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizlere yakışan bir vekillik sergiledi. AK Parti ne yapıyorsa bu millet için yapıyor. Biz AK Parti olarak her zaman yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Bugün sokağa inen vatandaşın evine giren tek kadro bizde. Bizde muhalefet partileri sadece eleştiri yapıp, basına demeç verip şov yapıyorlar. Biz Televole partisi değiliz. Hizmet partisiyiz. 4. Dönemde de iktidara güçlü bir şekilde yürüyoruz”

CHP VE MHP AÇIK ARTIRMA VAADİ YAPIYOR

“Muhalefet partileri öyle akıl almaz şeyler söylüyorlar ki vatandaş bunların tutarsızlığını görüyor. Bu seçim sürecinde bol keseden atma CHP ile başladı, sonra MHP ile devam ediyor. Bunların hesaptan haberi yok. Birbirleri ile yarışıyorlar. Birileri bunları bir araya getirmiş var mı artıran diye vaat artırması yaptırıyor. Peki, vatandaş ne diyor. Eğer yaparsa AK Parti yapar diyor ve oyunu bize veriyor. Biz vatandaşımıza asla yapamayacağımız sözü vermeyiz. Vatandaşımız bunu çok iyi biliyor.”dedi.