Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Rakibimizi bekliyoruz!

6 sezondur 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve bunun 5’inde Play Off oynamaya hak kazanan Darıca Gençlerbirliği hesaplarını yeniden Play Off’lara ayarladı.

Rakibimizi bekliyoruz!
30 Nisan 2015 - 09:43

Gruptaki şampiyonluk yarışını Tuzlaspor’a kaptıran Darıca Gençlerbirliği hedefini yeniden Play Off’lara çevirdi. Bu sezonla birlikte toplam 5’inci kez Play Off’lara katılacak olan Darıca Gençlerbirliği bu sefer makus talihini kırmak istiyor. Teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu kağıt kalemi eline alarak Play Off’taki rakiplerini hesaplamaya başlarken taraftarlar ise bu kez gülmek istiyor. 

 

RAKİPLER İÇİN KRİTİK HAFTA 

Darıca Gençlerbirliği grubu ikinci sırada tamamlamayı garantilerken gözler Play Off’taki muhtemel rakibe çevrildi. Yarı final ve final müsabakası olarak oynanacak olan elemelerde Darıca GB. Grubu 5’inci bitiren takımla Play Off’un ilk maçında karşılaşacak. Favori Bursa Nilüferspor olarak gözükse de bu hafta Darıca’nın Çorum Bld ile oynayacağı karşılaşma son haftanın değerini arttıracak. 

 

ÇORUM’U YENERSEK RAKİP NİLÜFER 

Bursa Nilüferspor ligde 5’inci sırada. Çorum Belediye ise 2 puan gerisinde 6’ıncı sırada yer alıyor. Nilüfer haftayı hükmen galip kapatırken Çorum ise bu hafta sahasında Darıca G.Birliği’ni ağırlayacak. Çorum Bld, Darıca’yı yendiği takdirde son hafta Nilüferspor’a konuk olacak. Durum bu şekilde olursa Bursa Nilüfer ile Çorum arasındaki maçın sonucuna göre Darıca’nın rakibi netleşecek.

 

İLK MAÇLAR DEPLASMANLI OLACAK 

Play Off’lara bu sene farklı bir sistem getirildi. Grubunu ilk 4 sırada bitiren takımlar aralarındaki eşleşmelere göre ilk maçlarını farklı bir sahada değil deplasmanlı olarak oynayacak. İki takımında evinde deplasmanlı bir şekilde oynayacağı karşılaşmaların galibi finalde farklı bir statta tek maç üzerinden kozlarını paylaşacak.