Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarhan'a büyüdüğü mahallede sıcak karşılama

CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan yıllarca yaşadığı, çocukluğunu geçirdiği sokaklarda mahalle halkı ve esnafla iç içeydi.

Tarhan'a büyüdüğü mahallede sıcak karşılama
24 Nisan 2015 - 10:06

 

Doğup büyüdüğü kente olan vefasını bölgeye ve beraberinde tüm Kocaeli’ye yaptığı yatırım ve hizmetlerle bitiremeyen CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan, Beylikbağı’nda ki eski sokağını ziyaret etti, burada bulunan esnafla bir araya geldi.

Komşularını samimi bir şekilde karşılayan esnaf, vekil adayı Tarhan’la uzun uzun sohbet etti. CHP tarafından yayınlanan seçim bildirgesini çok beğendiğini söyleyen mahalle erbabı Tarhan’ı mecliste görmek istediklerini dile getirdi.

Çift ikramiyeden herkes faydalanacak

Esnafın en çok merak ettiği vaatlerden biri emeklilere her bayram verilecek olan çift ikramiye konusu oldu. Bir mahallelinin 780 TL maaş alanla 3 bin 500 TL maaşı olan kişi de bu ikramiyeden faydalanabilir mi sorusuna Tarhan, “Çift ikramiyeden herkes faydalanacak. Hiçbir ayrım söz konusu olmayacak. Ayrıca askeri ücreti en az 1500 TL yapacağız. Amacımız geçim sıkıntısını ortadan kaldırmak yoksulluğu bitirmek.” yanıtını verdi.

Mahallemizin insanını mecliste görmek istiyoruz

Beylikbağı mahallesinin ardından Mimar Sinan ve Ulus mahallelerinde de sevgiyle karşılanan CHP’li vekil adayı Tahsin Tarhan, kahvehanede halkın sohbetine ortak oldu. Tahsin Tarhan esnafa seçim beyannamesinde geçen aile sigortasını anlattı. Çalışmaları heyecanla beklediğini söyleyen esnaf, “Mahallelimizin insanını mecliste görmek istiyoruz.” dedi.