Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Küçülme kararı aldık"

Akbaşoğlu bizzat açıkladı;

"Küçülme kararı aldık"
21 Mayıs 2014 - 08:51
Geride bıraktığımız sezonu Kartepe kampında masaya yatıran Darıca G.B. yönetimi küçülme kararı aldı. Başkan Halil Akbaşoğlu, “En fazla vereceğimiz para 100 bin lira olacak. Onu da 3-4 oyuncu alacak” dedi.
 
Darıca G.B. yönetimi gelecek sezon yapılması düşünülen transferlerde yüksek rakamlar ödemekten kaçınacak. Yöneticiler ile cumartesi günü Kartepe’de bir araya gelen sarı-yeşilli ekibin başkanı Halli Akbaşoğlu küçülme kararı aldıklarını açıkladı. Yeni sezonda kemer sıkacak olan Darıca G.B.’de başkan Akbaşoğlu, “Yönetici arkadaşlarımızla oturup konuştuk. Aldığımız karar doğrultusunda küçülme kararı aldık. En fazla vereceğimiz para 100 bin lira olacak. Onu da 3-4 oyuncu alacak” dedi.
 
AĞZIMDAN ÇIKAN
SÖZ SENETTİR
 
Verebilecekleri parayı oyunculara teklif edeceklerini ifade eden Başkan Halil Akbaşoğlu, “150-200 bin liraya anlaşıp da bu paranın yarısını dahi alamayan futbolcular var. Ağzımdan çıkan her söz senettir. Biz kimle kaça anlaştıysak, o futbolcu o rakamı alır. Bu zamana kadar kimsenin bizden tek bir kuruş alacağı kalmamıştır” dedi.