Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bayramoğlu'nda deniz tertemiz

Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı deniz suyu analizlerinde Bayramoğlu deniz suyu çok temiz çıktı

Bayramoğlu'nda deniz tertemiz
23 Haziran 2015 - 12:09

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün Kocaeli plajlarında düzenli olarak yaptığı analizlerin sonucunda tüm plajlar tertemiz çıktı. Bayramoğlu sahillerindeki plajların girilebilir olduğu ifade edildi.

 

A SINIFI MÜKEMMEL PLAJLAR

Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Kandıra Cebeci halk plajlarında 15 Haziran’da yapılan numune incelemelerinde denizin çok temiz olduğu ifade edildi. İzmit Körfezi’ndeki Gölcük Ulaşlı Plajı mükemmel ve çok temiz olarak tarif edilirken yine Karamürsel Ereğli ve Karamürsel Ereğli Defne plajları mükemmel ve çok temiz olarak değerlendirildi.

 

DARICA BAYRAMOĞLU MÜKEMMEL

Başiskele Plajı’nda 1 Haziran’da yapılan incelemede deniz suyunun kalitesi çok temiz olarak belirlendi. Dilovası Tavşancıl Sahili’nde 15 Haziran’da yapılan incelemede deniz suyu çok temiz olarak belirlendi. Büyükşehir tarafından yapılan çalışmalarla Kocaeli halkına kazandırılan ve içinde Kadınlar Plajı bölümü de bulunan Darıca Bayramoğlu Halk Plajı da değerlendirmede mükemmel olarak belirlendi. Denizi çok temiz olan Darıca Bayramoğlu Halk Plajı’nda halkımız gönül rahatlığıyla yüzüyor.

 

KANDIRA’DA DENİZ ÇOK TEMİZ

Kandıra sahillerindeki plajlarda 15 Haziran’da yapılan analizler sonucunda Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nın deniz suyu çok temiz olarak belirlenirken, plaj ise mükemmel olarak değerlendirildi. Kandıra Kovanağzı Plajı, Kandıra Kumcağız Plajı, Kandıra Kerpe Plajı, Kandıra Kefken Plajı, Kandıra Sarısu Plajı, mükemmel olarak değerlendirilirken su analizinde ise denizin çok temiz olduğu ifade edildi. Kandıra Seyrek Plajı ve Kandıra Bağırganlı Plajı’nda da deniz suyu analizi çok temiz olarak çıktı. 

 

BELDE A.Ş. VE KOSKEM

Öte yandan Büyükşehir iştiraklerinden Belde A.Ş., Darıca Bayramoğlu, Kandıra Cebeci ve Kandıra Kerpe plajlarında tatilcilere üst düzey hizmet sunuluyor. Belde A.Ş. personeli plaja gelenlere şezlong ve şemsiye kiralarken, plajlarda tuvalet, duş ve soyunma kabinleri bulunuyor.  Ayrıca KOSKEM tarafından 8 plajda cankurtaranlık hizmeti veriliyor.