Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Palmiye Projesi ne durumda?

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, geçtiğimiz şubat ayında gazetemize özel açıklamalarda bulunmuş, Darıca Belediyesi’nin sahibi olduğu Palmiye Tatil Köyü arsasına dev yatırım yapılacağını belirtmişti.

Palmiye Projesi ne durumda?
28 Temmuz 2015 - 09:59

Karabacak yaptığı açıklamada, ‘’Palmiye Tatil Köyü’nün arsasına ve çevresine büyük yatırımlar yapacağız. Projemiz bitmek üzere, bu yatırımlar Darıca’ya daha fazla değer kazandıracak’’ demişti. Yıllardır atıl durumda olan Bayramoğlu Yelkenkaya’da bulunan Palmiye Tatil Köyü’ne, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Palmiye Tesislerini güzel bir hale getireceğini söylemişti. Darıcalıların akıbetini merak ettiği Palmiye Tesisleriyle ilgili Başkan Şükrü Karabacak'ın bu projeyi ne zaman hayata geçireceğini merak eden vatandaşlar, projenin Darıca'ya çok yakışacağını söylediler.

DEV HAVUZLAR OLACAK

Başkan Karabacak, projeyle alakalı gazetemize yaptığı özel açıklamada ‘’Palmiye Tatil Köyü’nün bulunduğu arsaya 2 tane dev havuz yapıyoruz. Bunlardan biri bayanlar diğeri ise erkekler için. Daha sonra bu arsamızın içine yine su oyunları, dev aqua park ve çok sayıda etkinliğin yapılacağı bir konsol hazırlıyoruz. Bununla alakalı projemiz bitmek üzere. En yakın zamanda bu güzel çalışmamıza bismillah diyip, Darıcalılara yakışır bir tesis kuracağız. Darıca Belediyesi’nin atletizm başarılarını sadece sporcu kazandırarak değil, tesisler de yaparak gelecek nesillere aktarmaya düşündüklerini söyleyen Başkan Karabacak ‘’Palmiye Tatil Köyü’nin çevresindeki arsaya ise bir tartan atletizm pisti ve tesisleri yapmayı düşünüyoruz. Darıca, sadece turizm değil spor alanında da ismini duyuran bir yer. Bu tesislerimiz ile birlikte Darıca’ya spor ve turizm açısından farklı bir konuma gelecek’’ demişti.