Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeni rekorlar gelebilir

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü bu yıl kazandığı başarılara bir yenisini daha eklemek için Trabzon’da yapılacak olan Kulüpler arası Gençler Ligi Finalinde yarışacak

Yeni rekorlar gelebilir
16 Ağustos 2013 - 10:55
 Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü bu yıl kazandığı başarılara bir yenisini daha eklemek için Trabzon’da yapılacak olan Kulüpler arası Gençler Ligi Finalinde yarışacak. 20-21 Ağustos 2013 tarihinde yapılacak olan yarışmalar sonunda Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek takımlar belli olacak. Darıca Belediyesi, Gençler Ligi ilk kademesinde Fenerbahçe’nin ardından ikinci olurken yıllar sonra Enka ve Fenerbahçe’nin Arasına giren ilk takım olma başarısı göstermişti. İlk kademe yarışmalarında 5 birincilik, 4 ikincilik, 4 de üçüncülük alan takımımız hedefe emin adımlar ile yürürken ülkemizi Avrupa’da temsil etmek için büyük avantaj yakaladı.
 
Rekorlar Gelebilir
Ankara’da yapılan Gençler ligi elemesinde 10.46sn ile 100 metre Türkiye rekorunu kıran Aykut Ay burada hem 100 metre hem 200 metre rekorunu kırmak için sahaya çıkacak. Ayrıca farklı bir şekilde  birinci olan 4*100 metre bayrak takımımız da rekor kırmak için Trabzon’da sahaya çıkacak.
 
Milli formaya Darıca ambargosu
Toplamda 10 sporcusu Milli takım forması giyen ekibimizde Dünya Dağ Kros Şampiyonluğu ve Balkan Şampiyonluğu gibi Uluslararası başarılar takımın gelecekte daha büyük başarılar kazanacağını işaret ederken, büyük bütçelerle kurulan takımlar arasında kendisine saygın bir yer edinen ekibimiz kazandığı başarılarla kendisine güvenenleri mahcup etmedi.