Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir'den dev ihale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı 40 milyon TL’lik ihale firma sahiplerinin şimdiden uykusunu kaçırmaya başladı

Büyükşehir'den dev ihale
26 Ekim 2012 - 12:52
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin iştiraklerinden Kent Konut geçtiğimiz şubat ayında İzmitKent 5. Etap`ı satışa çıkarmıştı. Eski İstanbul yolu üzerinde, 4. etabın hemen altında inşa edilecek 490 daireden oluşan proje çok büyük ilgi görmüş, 2 binden fazla kişi başvuruda bulunmuştu. İzmitKent 5. Etap`ın 30 Ekim`deki ihalesinin de çok büyük ilgi görmesi bekleniyor.
 
40 MİLYON TL
Büyükşehir`in açtığı bu dev ihale inşaat firması sahiplerinin şimdiden uykusunu kaçırmaya başladı. Çünkü ihalenin muhammen bedeli 40 milyon TL. Hem ilimizdeki ünlü müteahhitlerin hem de yurt genelinden büyük firmaların kıyasıya mücadelesine sahne olacak ihalenin 30-35 milyon TL`ye biteceği tahmin ediliyor. Herkes ihale gününü büyük bir heyecanla bekliyor.
 
20 DOSYA ALINDI
İzmitKent 5. Etap`ın ihalesine girmek için şimdiye kadar 20 firmanın dosya aldığı öğrenildi. İhale gününe kadar bu sayının artacağı tahmin ediliyor. Büyükşehir`in açtığı bu dev ihaleyi kimin kazanacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Projede 1+1 konutların satış fiyatı 45 bin 500 TL`den başlıyor, 82 metrekarelik 2+1 konutların fiyatları ise 72 bin liraya kadar çıkıyor.